loisa: music


loisa: ..

skulle träffat mickis idag men hon glömde tyo bort det så jag fick vänta på henne en timme i centrum i onödan.. så jag gick och tog en promenad en timme sen skulle jag handla ett par skor med lydia men hittade inte några fina. ska noppa mina ögonbryn örsta gången nu också ;)


bästa låten just nu ;)

loisa: bio och grönan

kom hem för typ 10 min sen. var ju på bio och grönan med betty. vi var bara i grönan typ en timme för vi orkade inte mer det var sjukt mycket folk. sen hämtade vi ut biljetterna till bion och sen åt vi donken. vi såg på filmen ''dau and night'' den var jätte bra och rolig.

juste hade med mig kameran men jag hade glömt ladda den så det blevinga bilder :/

loisa: bråttom

måste skynda mig nu, betty är redan i centrum och står och väntar. vi ska åka till grönan och sen på kvällen ska vi på bio haha ;)

loisa: bråttom

måste skynda mig nu, betty är redan i centrum och står och väntar. vi ska åka till grönan och sen på kvällen ska vi på bio haha ;)

loisa: hyra film

har nyss ätit billys pizza med lydia. vi ska snart ner och hyra film och köpa gott tills ikväll. så vi ses :)

finland nuu

hej hej, åkte nyss över till finland, vi ska åka till min gammelmormors hus och sen åka och titta på något, vet inte vad men jag orkar inte skriva så mycket mera ..../ emma

loisa: hemma , bild bomb

Updateringen suger men jag har ju varit borta i tre dagar så det är därför. jag var ju på landet med patricia och vi har haft jätte kul, skönt att komma bort från stan och så..  morfar lämnade oss hemma hos mig för någon timme typ så har inte hunnit blogga.
har massor med bilder , här får ni lite bilder från landet

låten vi sjöng hela tiden :


måndag: morfar hämtade mig och patricia och vi åkte bil dit, efter en timme var vi framme och vi packade upp all packning och fixade lite. sen gick vi runt för jag skulle visa patricia själva stället så vi gick ner till stranden och kiosken och allt. hahah exakt alla ALLA hälsade på mig , personer som jag inte ens kommer ihåg eller vet vilka det är. patricia tyckte också att alla hälsade man bah wtf? iaf sen gick vi tbx till huset och åt mat sen spelade vi kubb sen spelade vi kort och sen kollade vi på massor med filmer där. och vi tjockade oss tootallt. de har vad som helst där. godis, glass, kakor, bullar, massor med läsk och vi åt som faan!


första bildenvi tog. patricia goes sexi

jag tvingade patricia att fota mig

spelar kort


utanför lill stugan

olala

haha morfar och patricia






fjortissww






jag kör kollo posen



patricia slog mig med pinnen





big but

krallman















tisdag: vi vaknade vid 1 och åt frukost och ger ner till stranden och badade och solade typ hela dagen. sen kom vi tillbaka till huset och vi grillade massor med gått sen gick jag och patricia ner till ''lekparken'' och togen promenad. sen på kvällen kollade vi på massor med film och sen pratade vi skit mycket.
tog inte så många bilder den dagen..

onsdag: vaknade, åkte till nyneshamn för att handla kläder till mig men vi hittade inget men eva och morfar köpte lite saker. sen åt vi kebab pizza mMmm, åkte till ica maxi och storhandlade mycket och handlade lösgodis till bra mig och patricia för 150 kr :P
när vi kom hem så var det ganska varm och vi orkade inte gå ner til stranden så vi tog vatten slangen och hällde på varann i bikinis.


roompa. man ser min rand där :P
















för er som bryr sig så såg det ut då här i huset och tomten och så :


lillstugan där vi sov

berg






gammeldags :P







hos mormor

hej hej nu sitter jag hos mommo, allt är som förut, lika mysigt, dricker hennes egna saft och äter pannkakor med hennes sylt :p kan ta lite bilder hur det ser ut här och lägger upp imorn ;)

umeå

emma här igen ;) nu är vi i.....jag vet inte måste vänta på en skylt...umeå, i umeå är vi, det är ungefär 7 timmar kvar men hitils har det gått ganska snabbt, har bara stannat 3 gånger men jag lyssnar på den här också riktigt bra! Handlar om mord på 19 pers och man vet inte någonting.. Ajja...den här är det -

18 timmar bilresa!

emma här! Sitter i bilen nu påväg mot övertårneo, vi åkte kl 6 och vi är bara i upplands väsby! Det här kommer bli en lååång jävla roadtrip! Kommer kanske kunna blogga senare, pussen :)

Björnes magasin

är jag den ända som tittade på björnes magasin när jag var liten? hahah kollade på några klipp från det får värsta flashback! :D

hemma nu

kom hem för ungeför 45 min sen och nu sitter jag och äter macka, fick reda på att vi åker till övertårneo imorn, vill inte åka för det är liksom bara typ 20 dagar kvar av sommarlovet och vill vara i sthlm dom dagarna! men iaf här är vad jag köpte..
Maybeline mascara från H&M 99 kr ( rea )
H&M nagelack 39 kr

emma

är i hökarängen nu, på väg till farsta, ska lämmna en tubkjol och köpa en mascara bloggar när jag kommer hem /emma

loisa: landet

patricia har nyss kommit med en present från tunisen jag fick en trumma haha ;) vi ska åka snart fast vi väntar bara på morfar ska komma. har packat och allt och nu spelar patricia på trumman som jag fick !


patricia har blivit brun

grr

KATTI

emma

heloooj! Mickis lollo och claudia åkte vid 12 imorse och jag har bara suttit hemma hela dagen, instängd förutom när jag nyss bara lämnade claudias tandborste på gården :p fattar inte hur man kan sitta inne en hel dag :s men iaf kollar på någon B film för jag inte har något bättre för mig..../ emma

Emma/


The voice 10!

dom som kommer till the voice 10 är..
stromae -
Flo Rida-



Lazee-

Kato-

Madcon-

Sean banan-

Crossfire-

Tinie Tempah-

tröött

hör hur lollo pratar med sig själv i vardagsrummet, vi är riktigt trötta med ändå pigga och kan skratta åt ingenting just nu :s men hon blev helt tyst nu måste kolla så hon inte somnar!

Hemma hos emma ;)

hej hej, sitter här med lollo nu, mickis och claudia ligger på soffan och kollar på tv.. men vi hyrde skräckfilm och köpte chips och läsk och gott och sånt :) sen skulle vi ner igen och då träffade vi claudia sen gick vi upp till mig (emma) och kollade på filmen och sen gjorde vi massa saker och något som ni kommer få se imorn tror jag ;) undra vad det kan va?? men iaf vi ska göra något, och måste väcka claudia, tror hon har sommnat men mer bilder och sånt kommer sen byye ;)

Godmorgon :)

godmorgon!
har försökt att ringa mickis men hon svarar inte! tänk om något har hänt! :o men okej, vet inte varför jag satte mig och började skriva för jag har inget att skriva :s men har lite bilder från gotland, det är bara bilder från mobilen, det är därför det inte är intressanta bilder, dom från kameran kommer senare

Ska köpa hem snart

alla har dom hära baseballjackorna från Ginatricot så vill inte köpa dom, köper istellet en från en annan affär ;) ska nog köpa den, vet inte ;)

loisa: mickis!

mickis jag saknar diig. vart fan är du ? du skulle vara hema kl 7-8 och klockan är halv 2 nu ... du svarar inte på sms eller när man riner till din mobil eller hem. är planet försenat eller ? jag saknar dig jätte mycket min syster. riiiiing när du ser detta okej ? jag är faktist orolig ! känns som vi inte har tärffat varann på flera månader om jag ska vara ärlig, vi har inte ens hunnit vara med varan i sommar ens. jag saknar ditt skratt och så saknar jag när vi tjockar oss hela tiden! kom hem nu !

saknar dig min modell <3

Ny video från annoying orange


loisa: alltid som jag vill ;)

haha satt och lyssnade på musik i hörlurar sen kom mamma in i mitt rum för hon skulle gå och lägga sig så hon öppnar alltid min dörr innan för att annars får jag ''inte någon luft'' eftersom jag inte har något riktigt fönster i mitt rum. fast jag vill ha stängd dörr som alltid så jag stänger dörren fast mamma öppnar efter en minut och så säger hon - stänger du dörren så stänger jag av internet och då sa jag men då tar jag grannarnas internet (trådlöst) och sen sa hon okej då fast hon tvingade mig ha öppen dörr ändå. jag satt och tänkte hur jag skulle göra för att få som jag ville så efter mamma gick och la sig och vi säger typ efter 5 min så tar jag av hörlurarna och skruvar upp högsta volymen och eftersom hon  hatar hiphop och sånt så sätter jag på det för att irretera henne och hon väntar cirka en halv minut innan hon kommer in och ber mig sätta på hörlurar och sen stänger hon dörren! yees always what i want ;)
så nu sitter jag här med stängd dörr ;)

haha satte på get silly ;)

Alcatraz

det va en tidning som det stog om alcatraz, ni vet fängelset i San francisco på en ö? läste om 3 män som rymmde därifrån och det skulle tydligen ha varit helt omöjligt att rymma därifrån, för det är flera kilometer till självaste fastlandet och det går inte att simma men det var 3 stycken som klarade det och ingen vet om dom fortffarande lever men fängelset är idag ett turistställe , det stängdes ner 1963, ett år efter de 3 männen hade klarat det omöjliga.. dom förstörde tydligen ryktet om Alcatraz. okej , jag blev fett intresserad av det! om dom som rymmde skulle leva fortfarande skulle dom vara 79, 80 och 81 år så dom kan ju göra det? vad tror ni ? alla som hade försökt att rymma hade antingen blivit skjutna i skallen eller drunknat. måste också se filmen ! flykten från alcatraz
såhär ser ön ut-
Filmen

loisa: skriver en bok här..

dagen började med att jag träffade betty i centrum ( vi åkte inte till stan ) vi gick runt i olika affärer sen åt vi på donken (jag tog sallad hah) gick runt lite till sen drev jag med betty om en sak. jag sa att jag har ett hemligt ställe som jag brukar gå till, att det är blått vatten, stort berg , en  liten sjö med massor med fina fiskar som man kan se tydligt, att jag har gömt godis på där, att det finns massor med kuddar och filtar. visst jag har ett ställe (töntigt men ja) som typ ingen vet att jag brukar gå dit och det ser ut så där bortsett från det blåa vattnet , kuddarna/filtarna,  fiskarna och godiset.  så hon ville verkligen komma dit och det tar en timme att gå dit från centrum, det är där jag brukar gå promenader och så. hon verkligen förväntar sig att det är jätte fint där. så vi går dit och hon klagar hela vägen att hon itne orkar gå mer sen när vi kommer fram dit så sa hon - okej vart är det där stället då? och stället var mitt framför ögonen på henne, det var skit kul för vi pratade om det hela vägen dit hahaha. men hon blev skit arg :P

och på vägen dit såg vi ett cirkus fält (?) så vi såg massor med hästar, kameler, gula ankor, lamor osv. vi stannade där ett tag.. hon har bilderna men eftersom hon är skit seg så lägger jag väl upp de imorn :P

Nesquik

nu är jag hemma igen, vid datan så nu blir allt normalt antar jag, sitter här och äter Nesquik, visste inte att de hette så har alltid kallat dom "cockladflingor", "chockladpuffar", "goda runda chockladsakerna som man har i mjölk" men nej nej nu ska folket leka smarta och kalla dom Nesquik ?! men iaf är ensam hemma nu, amelie är ute hon kommer nog hem om någon timme och jaa, chattar med lollo nu som vanligt!

du chattar inte alls med mig / loisa

fastlandet!

hejsan, nu har jag gått av båten och är i nynäshamn, mickis kommer hem ikväll också :D eller så har hon redan kommit? Måste messa henne hejdå!

hem idag istället

sitter på resturang nu , har ätit luddag...hahaha kom på det ordet nyss, en måltid mellan lunch och middag.. Smarta jag! Men jag åker hem idag istället kl 7 med mammas kompis.. Det var det jag ville säga nu men jag bloggar nog när jag sätter mig på båten ;)

loisa: stan

ska till stan idag med betty för att köpa lite kläder och sånt. ses när jag kommer hem

.

hejsan, efter jag bloggade så åkte vi till ett cafe och åt saffranspankakor, sen åkte vi och kolla på några saker kommer inte ihåg vad dom heter , sen har jag bara ätit dushat och sånt, och nu ligger jag i sängen och det är skitvarmt och jag kan inte sova !! Men vet inte vad jag ska göra... Skriver imorn godnatt!

loisa: läsvärt

läs runas och besnas blogg, de har inte så mycket besökare så de behöver lite till. läs den nu nu nu nu nu. klicka här!
btw så liknar runa kenza skit myckeet, specielt när kenza var liten ;)


www.werunit.blogg.se

loisa: film

betty gick nyss och jag har bytt om till hemma kläder. ska kolla på lite filmer nu som jag laddat ner (kriminell). bloggar nog lite då och då när jag känner för det ikväll. juste glömde säga att jag kommer också börja blogga hos www.teamkristen.blogg.se.
i två veckor i agusti , kommer bli jätte kul ;)


tagna för 5 min sen, shit vad fula bilder men jag måste lägga in något annars blir det ju tomt i bloggen utan bilder :P

loisa: pizza

kom nyss hem. var ute med betty vi hade tänkt bada men det var ingen sol så vi tog en promenad till sköndal typ och nu är vi hemma hos mig och mamma kom nyss hem med pizza och coola som vi sak äta haha fatsooo :)

outfit


orkar inte rotera :P

loisa: alexandra burke




loisa: läsvärt

läs bettys blogg. klicka här,  om ni inte läser så missar ni något! hon uppdaterar varje dag om sin vardag så läääs för hon behöver besökare ;)


klicka på bilden eller klicka här :P

najjjs /emma

är på fårö nu och på en av världens finaste stränder, och den är värkligen fiin ! Åker man till gotland så måste man åka hit, och det är riktigt varmt också men ska ner och bada igen /emma

loisa: rihanna?

godmorgon, vaknae nyss och ska ut och bada med betty snart.

juste wtf vad fan har hänt med rihanna. jag vet ju at hon har gått med i illuminati och sånt där skit men asså jag blev fan rädd när jag såg hennes video '' rockstar ''. shiit vad hon har förendrats. jag menar kommer ni ihåg låtARNA SOS, i hate that i love you och unfaithful ? det här är inte samma person längre..


rockstar

SOS.

shiit vilken skillnad ?

resturang nästa

hejsan! Värkar som att lollo har det tråkigt nere i sthlm? Jag har iaf det najjs hära, badat idag och spelat minigolf..väntar nu på att vi ska åka till en resturang och äta.. Det har varit skitvarmt idag också.. Och imorn åker vi till fåraö ( tror jag det hette ) det ska typ va skitfint där.. Men ses senare ;) / emma

loisa: lista på saker som ska förendras

man kan aldrig be någon förendras eller förendras för någon som bett dig.



* skaffa ett seriöst för hållande





loisa: sämsta sommaren!

kunde blogga iaf. onödigt inlägg bara massor med klagomol men men livet är tufft.



alla är bort resta specelt de som jag är med mest. patricia, soumaya, hilina, mickis, mulki. de är de jag är med mest. och jag ahr inte gjort något denna sommare. slösat två veckor på kollot, två veckor hemma, trååkigt. det som har hänt som är bra under sommaren är att jag såg taylor lautner och såg eclipse men inget mer. om typ tre veckor börjar skolan igen (fan!!!). jag börjar 8:an och jag får betyg och allt blir mcyket svårare... jag orkar på ritkigt inte det! måste plugga trippelt så mycket en vad jag brukar göra! ååååååh denna sommarn var inte som jag tänkt.

och på fredag kommer mickis hem sen på lördag kommer patricia hem. när patti kommer hem ska vi till mitt landställe några dagar, då kommer jag bort från allt skit.
men på sett och vis så har sommaren gått långsamt fast det känns som den gått snabbt. om ni kollar bak i bloggen så skapade vi bloggen några dagar efter skolavslutningen fast det känns som vi skapade den för flera månader sen. och då är det mesta vi bloggar om typ det som hänt under sommaren. det känns nog att sommaren gått snabbt för man inte kommer ihåg allt. så nu ska jag läsa bak i bloggen haha :P


loisa: trött

hej. kommer inte blogga något är upptagen haha. men idag var jag ute lite med ****** vi gick en promenad och så... herråp


goodmorning!

godmorgon ppeeeps! Vaknade för kanske 20 min sen och har nyss ätit upp min frukost, idag ska vi typ bada.. Men tänkte visa hur vi bor eller utanpå

godnatt

hej hej, ligger i sängen nu och alla har sommnat så ska också försöka sova, godnatt :) . / emma

är i gotland nu

hejsan läsare !!:) kunde inte blogga på båten för att det inte fanns någon täckning men nu är jag på gotland, sitter i bilen på väg till lägenjeten vi ska sova i, men bloggar kanske senare byye ! Ni kan få en bild på vad jag åt :p trodde att jag skulle kunna blogga då men nej nej !

loisa:kläder

det här köpte jag:



leggins: gina tricot


linne - gina tricot haha. peeeace

stan/ gotland

har jätte bråttom nu, mamma kommer snart sen åker vi till gotland:) jag kommer mobilblogga där om internet på mobilen funkar där, annars kommer jag hem på söndag :) men jag va i stan  med lollo och det här va vad jag köpte:
den ser skitkonstig ut nu men är finare i verkligheten ;)

loisa: hemma

hej , var i stan med emma idag fast jag hittade inte så mycket kläder men jag köpte ett par leggins och ett linne kan nog fota lite senare idag när jag orkar haha. aja sitter och kollar på en zombie film och ska forsätta med det. är ju hemma själv inatt /kväll nu så det blir skönt..


mobilblogg

hej hej sitter i skärmar nu och väntar på lollo henne tub kommer om 8 min, så jag har trååkigt nu!! / emma

Dagens jag

och väskan är från KappAhl


Gotland ikväll :)

måste skynda mig nu, har duschat så måste klä på mig sen åker jag till stan med lollo, måste köpa saker..och ikväll kanske vi åker till gotland, jag mamma emanuel och olivia, amelie jobbar tror jag så hon kan inte följa med.. men iaf måste skynda mig nu! lägger upp outfit senare också!

Emma /

Godnatt peeps! har sovit så jävla lite dom senaste dagarna så går och lägger mig nu godnatt :)
usch! hittade den här bilden från vintras! fan vad skönt att det är sommar!


loisa: saknar :(

jag saknar bästa dagen i mitt liv, saknar då jag såg taylor lautner. tänk att jag var i samma rum som honom, tänkt att jag har hört honom prata IRL  med mina egna öron (man hörde mest skrik haha) och tänk att jag har andas samma luft som honom. kan itne fatta det -.-

men jag saknar att sitta där, det var jätte roligt specielt med promi och alla som vi träffade under kön. de var riktigt sköna människor de där. haha jag och promi satt där med vår coola och chips. de slängde ju får feta coola som vi köpte innan (de som jobbar där). ååh gud vad jag saknar det. blev jätte avensjuk när de med VIP fick deras autografer så jag började gråta. men men jag har sett de iaf och det är inte alla som gör det.


vi satt och väntade

min kamera är sämst men drä ser ni , taylor lautner med den gråa kavajen :P och kristen med klänning



loisa: privat blogg

Visste ni att jag har en privat blogg också? den jag skriver allt som jag tänker , lägger upp bilder som ingen har sett fula som fina. där jag har lagt upp några klipp där jag sjunger typ 20 sek på :P
ingen vet vad den heter, och dessutom är den lösenordskyddad så det blir lite svårt haha. det är ganska kul att ha en privat blogg, för jag känner mig... privat haha. men det är bra att skriva saker när man är arg, ledsen eller glad.
hoppas ingen får reda på det för jag ahr skrivit mycket privt där asså haha...



Jaydon wale

Med youtubaren Jaydon wale :) kolla hans klipp på www.youtube.com/user/jeyyounit11 rolig kille :D

Muuusic :)

Massa gammal musik och lite nytt :)

loisa: trött

hej , kom nyss hem. mina ben värker om in i h*lvete för jag har gått typ hela dagen.  var med betty och vi gick runt i stan och jag lämnade tillbaka en sak som jag hade köpt, sen åt vi tacos haha. tog inte med mig kameran men vi fotade lite innan hos mig innan vi gick.


betty :p



HAHA SKULLE fota mig och betty men råkade tofa rummet ist -.-

Ikea

ska åka till Ikea med mama och amelie snart, har dushat och fixat mig lite och ska titta på tyra banks show, skitbra pogram! men nu börjar det så hej då :)

mobilblogg

mobilbloggar nu :) Sitter och väntar på att mina tortelini ska bli klara, är jag den ända som gillar tortelini?? Men iaf statistiken fortsätter att öka, fortsätt så ! :D

loisa: godmorgon

vaknade nyss och har duschat och ätiti pannkakor med nutella till frukost. idag ska jag nog bada med emma och några till.. iaf här är dagens låt med eric sexiga saade :)


nytt är frääääsch!

har en ny sak som jag lägger efter varje inlägg istället för att skriva mitt namn i rubriken ;)
Glöm inte F R Å G E S T U N D E N längre ner !


ÄLSKA STATISIKEN !!

det är ju morgon nu och ingen kollar typ bloggen såhär tidigt därför är det massa som har kollat bloggen på natten och för mig räknas det som att dom läste bloggen igår och statistiken har höjjts som fan! titta! :D
Taack sötisar :)
/Emma

Frågestund

Det har inte funkat att kommentera våran blogg och jag märkte det idag men nu kan man så det är bara att börja ställa frågor i frågestunden lite längre ner :)

.

.

Frågestund !!

japp, nu tänkte vi ha frågestund så börja ställa era frågor.. det vara vad som helst!

The stranger inside

läste lollos inlägg, TÖNT !
men jag har tittat på "the stranger inside" jättebrafilm! men ska gå och titta på någon hitler dokumäntär som börjar på fyran nu.. det är hans frus egna videosar :o men ska gå och kolla eftersom att lollo inte vill köra röjflagg med mig!

Emma : lite mer bilder från kollot











loisa: shrek

betty gick nyss, ska kolla på shrek filmerna nu haha, väntar bara på att de ska laddas klart. ååh emma ska alltid härma mig som vanligt och det är lite irreternade men men hon ser upp till mig och jag är en bra förebild så härmar hon mig så tycker jag bara det är bra ;) fast en aning jobbit hha men jag visste ju redan att hon skulle härma mig med bebisarna ändå så..

Ska härma lollo lite..

Mitt och justins :P
haha, chris brown :P
shiit känner mig skitmobbad nu :p men det är kul att se hur det blir :p

loisa: vilken bebis blev sötas?

haha testade hur mina barn skulle se ut. här ser ni nedan


min och erics barn. haha man ser att hon har fått min panna, erics mun för på bildenharhan typ halv öppne mun. erics ögonbryn fast min färg på de. och vems hår vette fan asså... min näsa ser man iaf :P kattiiiig bebig. långt och fint hår. sööötis också :)

min och justins barn. man ser att hon har fått justins läppar, min och justins näsa tsm, mina ögonbryn. justins forms på huvet :P verkligen lik justin iaf. jätte söööt skulle nog välja detta barn om jag fick välja av de här fyra.

min och roberts barn. hahah roberts hår aboslut. roberts ögonbryn fast min färg på de. mina läppar fast robert leende. och vems elefant öron har hon fått :O man ser inte ens ngn på bilden men jag tror hon har fått mina öron eftersom jag har gaska stora. robert ögon. guud vad söööööööt.

min och taylors barn. wtf inte lika någonstans. men men mitt leende och taylors läppar ser det ut som. mina ögonbryn och min och taylors näsa tsm. taylors hudfärg?

hahah vaa sööta bebisar jag skulle fått. ehm min och taylors barn borde vara sötast men tyvärblev det inte så. skulle jag välja en bebis som jag skulle ha på riktigt så skulle det nog vara min och erics barn,  eller min och justins barn jag vet faktist inte. men min och roberts barn va skiit söt juu :) vilken tycker ni är sötast?

loisa: rösta på min sko

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

snällaaa rösta på min sko, vad tycker ni om den? hiss eller diss. själv tycker jag att den är jätte fin och inte ser ut som vanliga skor alltså svart och vitt utan vin rosa :) har inte sätt så många skor som liknar denna!


loisa: pannkaka

Hej, kom nyss hem från stranden. badade ett tag med betty sen solade vi och köpte glass och det var så länge sen jag träffade henne så vi pratade jätte mycket. sen började det blåsa lite så vi gick hem till mig för att lämna väskorna sen gick vi ner till centrum och provade lite kläder haha. nu är i båda hemma hos mig och vi ska snart äta mammas pannkakor med nutella Mmm... ♥
juste min kamera har inga batterier och jag orkar inte ladda nu så det blir inga bilder idag :P

baka en kaka

godmorgon! somnade halv 8 imorse! tittade bara på tv hela natten till alla barnpogram började på exakt alla kanaler! men så jag vaknade halv 1 och har tittat på "paris hilton- my new BFF" hela dagen men nu ska jag baka en kaka i american way! / Emma :)


loisa: bada

godmorgon, ska möta betty i centrum och sen ska vi till hökarengsbadet och badaaaaa :) ses efter det, herrååå :P

emma / kan inte sova

hej hej har inte somnat än, sitter och tittar på vänner.. Det ända som finns på tv. Får se när jag somnar bloggar nog sen/ emma

Godnatt

går och lägger mig nu så godnatt :) / Emma

loisa: låååt


det är påriktigt!

jaa, jag ska börja på cheerleading påriktigt, börjar i slutet av augusti, är skittaggad ju :D och lollo börjar också, vet inte om mickis än..

loisa: annan data

förlåt för jag inte har bloggat på hela dagen, men jag har inte orkat. idag så har det ju bara varit dåligt väder så för det mesta har jag varit hemme. laddade ner massor med filmer som jag har sett och så. chattat med mickis som är i turkiet och hon kommer på fredag jag saknar henne skit mycket. innan gick jag och lydia och åt på donken och så. nu sitter jag här vid det stora datan som jag inte använt på jätte länge och det känns skit konstigt haha. ses snart igen

Just nu:


FF !

hej hej, har suttit hemma hela dagen, men ändå inte bloggat något riktigt! men mamma emanuel och olivia har åkt till landet och enyo och ameyo är i kongo så jag är ensam med amelie över helgen.. har inte så mycket att säga.. men hörs senare ;) ska försöka fixa min picasa som har varit fuckad i flera månader nu!

Waving flag

den här låten påminner mig om kollot :) ( och lollo det var den då frågade om )

Emma / saker jag vill ha

Saker jag vill ha!
Den här i Blå

loisa: emma johansson

läs emmas blogg. jätte bra blogg som en jätte skön tjej. lääääs nu annars missar ni något stort! klicka här för att komma till hennes blogg <---


loisa: omaha mall

vad ute emd emma och emma, vi bara luffade runt lite och hade kul. snackade om allt ochinget och hittade en vagn med en tia som vi försökte få ut och till slut fick vi ut den. orkar itne skriva så mycket mer om det. iaf här är ustins nya låt.




själv hissar jag den, tycker om rytmen och hans röst i denna låt mycket mer. bra dans låt ;)

Emma / dagens


snabbt!

har kommit hem för typ 45 min sen och nu måste jag byta om snabbt för ska åka till farsta strand och träffa emma där :) ses senare

emma/ solar och badar

Hej hej :) orkar inte rotera bilden men ligger på stranden och solar nu, har blivit skitbrun! Men ska nog ner och bada nu så see yah ! / emma-den bästa

loisa: centrum

gick till centrum för att köpa lite, köpte två linnen från bik bok för 99. det finns jätte fina kläder men hade inte mycket pengar men får ju mitt barnbedrag på tisdag då ska jag och emma handla lite saker. juste när jag var i centrum träffade jag betty så vi va med varann lite och jag saknar faktist henne. sen träffade jag blanca och jasmine ;) iaf är är linnena jag köpte :



loisa: -

vaknade för någon timme sen och jag har ätit frukost och bara kollat på tv. idag skulle jag egentligen badat på bryggan med emma J, emma , winta och amanda men det blev inte av så jag ska nog ner till stranden idag igen men vi får se.


mobilblogg

hej nu sitter jag i bilen påväg till havsbadet och lyssnar på waving flag, med samma människor som igår + amelie, skulle egentligen åka och bada med lollo emma, winte och amanda med dom tyckte det va för molningt? Men vi hörs senare, pussen! :)

Godnatt :)

Godnatt är så jävla trött! så ska gå och lägga mig GodNatt :)

loisa: pinsamt?

pinsamt eller vad. jag sitter och camar med emma på msn och det är så jävlia vamr och kvavt här inne så jag stter med bh men man ser inte det på camen man ser bara till mina axlar. från soffan i vardagsrummet kan man se dörren så lydia kom precis in närjag sitter och camar med emma och förstår ni vad hon tror jag gör? hon tror jag sitter och strippar framför ngn gubbe på msn? hahaha det är ju fett pinsamt :P


Emma/ Rolig kille :)

Christian Beadles, kollade på hans videoklipp skitmycket i vintras och kollade på dom igen.. riktigt rolig :D fett söt också :) det är justin bieber´s vän också..
Hahahah här är han och justin bieber:

Jake T. Austin

är jag den ända som tycker jake T austin är supersnygg.. ni vet max från magi på waverly place? han är fett snygg!!

loisa: nytt

emmas hiss och diss skyltar är skit fula. är inte mina ur snygga?




?? :)

loisa: ny kategori

har skapat en ny kategori, kära dagbok ;)


lollo ville att jag skulle göra...

SNABBFRÅGOR
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: trött
Favoritgodis: allt möjligt förutom de hära fyrkantiga, med olika färger
Är det nåt du absolut inte äter: Bajs ?
Kläder just nu: hotpans och en stor tröja
Musik just nu: Love the way you lie med rihanna och eminen
Vad sa du senast: jag sjöng nyss men det jag sa till en person sist va "ääh nej?"
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: tidsepok? wtf?!
Sommarplaner: Landet, sola, bada, grönan, Norrland
Fisk eller badkruka: Fisk !! :D
Saft eller alkohol: Saft, dricker inte alkohol
Hur många kuddar sover du med: 2
Favoritväder: sommar
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: vänner, maaat..godis och sånt, en båt?
Spelar du nåt instrument: nej, spelade valthorn ( en fet sak ) i fyran
Morgon- eller nattmänniska: nattmänniska !
Sparare eller slösare: helt klart slösare!
Tror på liv på andra planeter: jaa men inte i vintergatan, utanför vintergatan så måste det finnas!
Kommer du ihåg din första kärlek: jaa
Älskar du henne/honom fortfarande: nej, småbarnskärlek var det!
Har du några homosexuella vänner: nej men jag vill ha en bögkompis :D
Tror du på mirakel: ja..
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: om man älskar den personen så ja
Ser du dig själv som tolerant mot andra: vi kan börja med att fråga vad tolerant är ?
Ser du på kärleken som ett misstag: nej? vem gör det ?
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 eller 3
Bio eller promenad: båda är lika mysigt :)
Är du kittlig: jaa :O
Snarkar du? Nej men jag tror jag pratar i sömnen :S
Stjärntecken? Oxe, envis :)
Rädd för insekter? jaa usch !
Äckligaste insekten: allt som är litet och kryper
Största svaghet: osocial, riktigt osocial! måste jobba på det!
Det här är jag bra på: vet inte.. vad är jag bra på ?
Bästa bok? åhh, kommer ihåg att jag läste någon skitbra men kommer inte ihåg vad den heter :S
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
hmm. stoppa tiden när jag vill, förflytta mig till något ställe hur snabbt som helst! läsa andras tankar 
Vad vill du jobba som? vet inte än..
Chips, morötter eller godis? chips med dipp
Pizza eller hamburgare? hamburgare!
Skriver du dagbok? ibland..
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? jaa, vill ha en tatuering.. vet inte vart och vad men får se.. och vill pierca mig i naveln :)
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) rummet= stökigt!
Gungar du på stolen? gjorde det fett mycket förut :S
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? jaa, shit vad kuul :D
Vilken hand håller du gaffeln i ? höger
Är du rädd för blod? om det är jätte mycket
Saltar du på maten? aa, när jag är hemma
Gillar du att sjunga? jaa!
Anser du att du är stark? sådär..
Brukar du sola? jaa när det är sol :D
Vad gör du om du får hicka? står på händer och dricker vatten
Röker du? neeeej!
Snusar du? oh fyfan, nej!
Använder du knark? neej?!
Kaffe, te eller inget? te , kaffe är gott med mycket socker!
Har du en besatthet? datan, mobilen och tvn !

loisa: jersey girl

kollade nyss på en film som hette jersey girl med ben affleck. han är så himla snygg haha. filmen var skit bra och jag har sätt den förut också. grät typ hela tiden haha :P
och nu vill emma köra röj flaggor och hon terrar mig nu...

iaf ikväll har jag inte gjort något bara tagit lite foton och sjunigt haha. prövade en av  lydias  klännar som hon hade och skor. hon kommer bli skit arg när hon ser detta, iaf här är bilder

haha skit i bakgrunden. iaf här är klänningen. finare på lydia iaf men hiss eller diss :P?

wtf?

im a sexy mama


har man itne blivit brun?

ingen bloggning på hela dagen!

förlåt för att jag inte har bloggat på hela dagen men vid 3 tiden åkte jag med mamma emanuel och olivia till havsbadet, älskar att bada där :) sen kom vi hem vid 9tiden.. åt sushi jummi :D sen gick jag ut igen till en park och spelade tennis, visste ni att jag har gått på tennis men det var typ bara i ett halvår... men iaf gick dit med mamma emanuelolivia och simet ( granne ) och en tjej som heter patricia var dära så vi körde lite fotboll med dom och jag kom hem nyss så jaa..

loisa: förlåt

förlåt för att jag itne bloggat idag men ahr inte hunnit eller orkat. iaf var och badade med nicole, amanda, sofia och rebecca i några timmar. började tjaffsa lite med emma också men jag hoppas/tror vi har löst det iaf. sitter här med chips, cola och choklad själv hemma och tröst äter :( någon som vill komma över, haha är ensam tills imorn eftermiddag haha. har laddat ner typ fyra filmer som jag ska titta på också. juste våra besökare har höjds mycket me liike.

juste glömde kameran så det blir inga bilder idag :(

loisa: god natt

det här blir nog sista inlägget för mig inatt/ikväll. ska kolla på eclipse igen som jag har laddat ner , får aldrig nog av det ;) det här blir fjärde gånge jag ser det. 2 gånger på bio 2 gånger hemma :)

GOD NATT :)



loisa: snabbfrågor

har ganska tråkigt nu så täntke göra lite snabb frågor. ni behöver inte läsa allt haha, måste ändå fördriva tiden :P

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: trött
Favoritgodis: choklad och salta godisar
Är det nåt du absolut inte äter: fisk. ända fisken jag äter är panerad med dressing till.
Kläder just nu: hotpans och en stor tröja
Musik just nu: ingen
Vad sa du senast: jag vill ha stäng dörr, jag öppnar innan jag går och lägger mig
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: 50 talet om det var frågan?
Sommarplaner: ingenting, sola bada, grönan osv.
Fisk eller badkruka: Fisk haha, mitt stjärntäcken dessutom
Saft eller alkohol: Saft. dricker inte alkohol!
Hur många kuddar sover du med: 2
Favoritväder: sommar
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: dator med internet, massor med mad och snacks så det räcker så länge jag är där, mina nära och kära
Spelar du nåt instrument: haha nej
Morgon- eller nattmänniska: nattmänniska haha
Sparare eller slösare: mellan. ibland sparar jag och ibland ryker pengarna på en gång
Bästa film: twilight saga så klart :)
Tror på liv på andra planeter: ja det gör jag, men inte i vår unevärsum (?) men utanför kanske
Kommer du ihåg din första kärlek: alltid
Älskar du henne/honom fortfarande: nej , men saknar honom :(
Har du några homosexuella vänner: nej men vill ha en bög kompis haha
Tror du på mirakel: ja :)
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: om man älskar den personen så ja
Ser du dig själv som tolerant mot andra: wtf?
Ser du på kärleken som ett misstag: big nooooo
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 , en kille och en tjej:)
Bio eller promenad: haha jag är lat, så jag säger bio. promenad när det är fint väder :)
Är du kittlig: nej lite kanske
Snarkar du? Nej hoppas inte det :P
Stjärntecken? fisk
Rädd för insekter?jaa fifaaaan, specielt stora saker, spindlar
Äckligaste insekten: spindlar och kackerlackor
Största svaghet: blyg, fast blir bättre och bättre på det.
Det här är jag bra på: lyssna, sjunga (tycker jag iaf) och bra på att vara rolig
Bästa bok? läser itne böcker, men har läst alla twilight böckerna och fyran 2 gg. så twilight :)
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
hmm. stoppa tiden när jag vill eller läsa tankar men då vill jag kunna stänga av det också, det skulle ju vara jobbigt och höra andras tnkar hela tiden :P
Vad vill du jobba som? polis eller artist/skådis
Chips, morötter eller godis? inga morötter här inte, godis så kalrt
Pizza eller hamburgare? pizza
Skriver du dagbok? nej men jag har en privat blogg där jag skriver alla privata saker :)
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? japp , ska pierca mig på f*ttan! haha no way , driver bara :)
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) städat som fan, mamma städar hela tiden :P
Gungar du på stolen? Nej men förut
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? jadå någon gång måste man prova men är rödd iaf snöret går sönder haha
Vilken hand håller du gaffeln i ? höger
Är du rädd för blod? Nej ,im a vampire
Saltar du på maten? haha nej bara pomfrite
Gillar du att sjunga? så klart :)
Anser du att du är stark? beror på vem man gemför med :P
Brukar du sola? ibland ja
Vad gör du om du får hicka? dricker vatten , håller för andan
Röker du? neeeej!
Snusar du? euu?
Använder du knark? neej?
Kaffe, te eller inget? te med mkt socker
Har du en besatthet? är besatt av att sitta vid datan och att sjunga haha?



1. vad heter du? loisa veronika eriksson
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? vanessa
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Emelie (men det hette grannens barn)
4. vilket stjärntecken är du? fisk
5. vilken årgång är du? 1996
6. vart bor du? farsta :)
7. bott utomlands? Nej
8. flyttat antal gånger? 3 tror jag
9. vart skulle du vilja bo? LA
10. vilken skolklass? ska börja 8an :(
11. vad vill du bli när du blir äldre? artist eller skådis. lyckas jag inte med det så blir jag polis :)

UTSEENDE
1. hur lång är du? 163 typ
2. hur mycket väger du? privat :P
3. hårfärg och frisyr? brunt , oftas med bulle i håret
5. mest nöjd med? mina ögon och mitt hår och min röst när jag pratar och sjunger :P
6. minst nöjd med? min kropp och min näsa :(
7. skostorlek? 41
8. glasögon? nej
9. har du några piercingar/tatueringar? nej

FAVORITER
1. filmer? twiliht saga
2. låtar? just nu är det rihannas ny låt: love the way you lie. men alltid so sick med neyo
3. årstider? Sommaren & början på hösten
4. mat/dryck?donken, kina mat, pizza osv. coola såklart :)
5. djur? hundar :)
6. färg? rosa och lila
7. parfym britney spears alla
8. tv-program? idol (?)
9. ämne i skolan? neej inte skolan :( iaf SO, ENGELSKA (ska ja gbli arist måste kunn bra engelska så måste konsentrea mig mycket där) biologi och musik
10. sysselsättning? är med vänner :O
1. vad använder du just nu för jacka? sommar? annars canada goose svarta eller min höst jacka gröna
2. vad använder du just nu för skor? ballerina ochconverse
3. favoritfärg på kläder? svart, vitt, rosa,brunt osv
4. favoritmaterial på kläder? vettefan
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? klänningar och tunicor :)
6. favoritaffärer? ginatricot, H&m DIVADED, bik bok

1. stort, litet eller mitt emellan? litet
2. vilken färg på tapeterna? rosa
3. vilka färger går rummet i i övrigt? vitt och rosa
4. favoritmöbel i rummet och varför? sängen, den e skön
5. vad vill du ändra där inne? allt
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? nej :(
b) video/dvd? nej
c) dator? ja
d) stereo? ja
e) telefon? nej
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? lydias rum haha
8. vad gör du oftast i ditt rum? sover, sitter vid datan, pluggar
9. vem förutom du brukar sova i din säng? patricia
10. favoritpryl i rummet? data

1. vad heter din morfar? ingemar
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? inget men i min väska, mobil, tjocktröja, plånbok
b) skolväska just nu? -
c) handväska eller liknande just nu? -
3. vad är du beroende av? att sjunga, twilight så klart, taylor lautner och robert pattinson
4. vilket land kommer du i från? Sverige och makedonien (jugge)
5. vilken sorts lypsyl använder du?
6. vad tror du på? gud?
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? jag är kristen
8. vad köpte du senast? på donken :P
9. har du nåt husdjur? nej men har haft massor
10. vad bor du i? lägenhet

GREJER
plånbok: svart
tandborste: grön oc hvit
smycken:
solglasögon:
underkläder: spets
nagellack:



bild tagen nys

loisa: sant eller falskt?


sant eller falskt? jag vet inte vad jag ska tro. jag menar skulle micheal vara så dum att gå på sin egna begraving ? elller att gå på den dära showen dagen efter han '' dött ''. och för att det där ska funka så måste flera människor vara inblandade, visst micheal må ha massor med pengar, han kanske betalar människor för att hjälpa honom. men det är människor vi snackar om, och handlar det om micheal jackson så tror jag inte många skulle hålla det hemligt. han kanske är dum helt änkelt?

men han kan vara jävligt trött på livet, inte för att han har något liv direkt jag menar han kan inte gå någonstans säker, han kan inte göra någonting. jag tror itne han orkade helt änkelt. så kanske tror jag på att han lever, jag menar det finns många bevis. 53 % på att han lever och 52 % att han är död

loisa: haha


dog av garv under hela trailern, undra hur rolig filmen blir då ? haha måste verkligen se. det var fan roligaste när varg gänget började dansa till its raining man haha

Dave dave

kanske är lite efter men. shiiet han har ju samma röst som michael och samma ögon.. kan det vara MJ ??

Hiss/Diss By Emma

-värmen- bästa vädret på länge vah? 30 grader! :D
-kollo - Det är faktist skitkul om man är på ett bra kollo, man lär också känna massa människor.. och borta från sthlm i 2 veckor med massa kompisar :)
-muffins i kartong - muffins som man köper som det är en påse som man bara blandar med mjölk och in i ungnen, blir riktigt goda också!
-myggor/myggbet! - uscha vad jag hatar myggor! dom gör ingen nytta och är inte bra för något! och myggbett bara kliar och ger massa ärr på kroppen!
-att alla reser bort! - de vänner som jag är mäst med är bortresta vissa över hela sommaren och vissa bara några veckor! men ändå!
-skolan - jag måste bara dissa skolan, spec min skola.. vill byta för jag får ångest att jag ska tillbaka till den skitskolan om 2 månader! tom. mindre!
-mina hiss/Diss skyltar - hahah så fula men har inga bättre just nu..
-Djuprämmen water camp - usch! säger bara SKITKOLLO! och värkligen inte "water camp"! ingen åker dit nästa år okej ??

loisa: bio

vi gick ju och såg eclipse igen men alla från kollot. det var faktist jätte kul att träffa alla för jag hade saknat de så. iaf vi träffades vid sergel vid trappan och där väntade alla, var lite nervös först men när ma nväl var där var det helt lungt. hälsade och kramade alla och vi pratade om allt och inget. ni vet ju vilka som var där för emma skrev ju.

vi köpte snacks haha jag och emma är fatsooooo, vi köpte stor popcorn stor hotsnacks och stora color men det gjorde ju alla så det var inget att skämmas för. vi gick in i bio salongen och prata och skrattade sen kommer en jävla surkärring från ingen stans som jobbar där och ber oss hålla käften ochatt hon kommer skicka ut alla om någon stör och filmen hade ju fan inte börjat. men okej vi var 13 personer och vi pratade väldigt högt men det var reklam? sen började filmen och vi viskade och skrattade lite  men hade man förväntat sig när 13 ungdomar kommer haha, sen bad två framför oss att hålla käften flera gånger, haha alla killar är ? de hära killarn sitter fan och rapar i biosalongen haha roliga snubbar de asså.

sen var filmen slut och jag höll påatt kissa på mig, verkligen. kunde inte konsentrea mig på filmen för jag var så jävla kiss nödig och jag var itne ensam om det och när filmen slutade så kutde jag michelle och elina till toan. sen gick killarna utan att säga hej då? så då var det bara vi tjejer kvar och vi pratade om allt fan, vi babblade på i en hel timme utanför sergel haha. sen gick alla hem fast jag och emma åt på donken fast vi var itne ens hungriga haha?
oj var mycket text det blev, dags för bilder nu :)


jag var inte berädd okej så mobba mig inte :P

haha nästan alla är med, haha chekka alex min:P

alex och gustave

nima , ''findus'', david playern, jimmy :)

michelle och josebella

jag och emma ;)

faaatsoo


jag och josebella. visst liknar hon bella i twilight? mycket mer IRL iaf


emma , josebella, amanda, michelle, viktoria, elina :) 

underbara människor :)

haha

shreeek

hahahahah

hahaha, andreas.. en kille från mitt kollo är med i wasa knäckebröds-reklamen.. det är han som kommer in med mackorna :p man ser inte så bra men det fanns bara den här på youtube
http://www.wasa.com/sv/reklam/alla-happenings/nya-wasa-reklamen/ där ser man bättre :P

eclipse... andra gången !

har kommit hem från bion nu..funny bunny :) åkte dit och träffade alla det var jag, lollo, viktoria, michelle, jossebella, amanda, elina, gustave, nima, alex, Findus, jimmy och david  sen kollade vi på eclipse, andra gången för mig och lollo men ändå.. ville träffa alla människor också :) men iaf.. när vi sätter oss så är det reklam, och det är klart man pratar när det är reklam ?? så vi satt och prata och sånt, sen kommer en som jobbar och ba- om ni inte håller käften så kastar jag ut er allihopa, om någon klagar och säger att ni har pratat så kastar jag ut er.. bla bla!
man ba, filmen har inte äns börjat?? okej, vi va 13 ungdomar.. vuxna gillar typ inte ungdomar ? :S hahahah.. sen var det ett par framför oss som typ skrek åt oss att hålla käften och allt.. de sa inte äns kan ni va tysta, bara från ingenstans.. HÅLL KÄFTEN! aja, filmen var bättre den här gången men efter så gick dom dära som sa till oss och sa typ till de i kassorna att vi störde så killarna sprang ut och sen när vi kom ut så var dom helt borta, sa inte äns hej då eller något.. så vi tjejer stog dära, dissade hahah nej men vi pratade om massa från kollot och massa annat. riktigt sköna människor :) måste träffa dom igen!
lollo lägger in bilder snart ;)

loisa: rihannas nya med eminem

eminem FT. RIHANNA love the way you lie


loisa: oufit

bion börjar halv sex men alla ska mötas halv 5, så ska åka om någon timme. vi ska ju se eclipse som alla vet redan haha men iaf här är dagens outfit




Emmas

Hellu, har dushat, behöver inte platta håret för har det i en bulle, ska äta lite sen vid 4 åker jag till sergel och träffar alla sen blir det bio ;) här är..

kunde inte blogga..

hejsan! kunde inte blogga mer igår än vad jag gjorde för direkt när jag kom hem från badet så gick jag hem till verro.. skulle passa henne så jag kom dit vid 9 ungefär, gjorde välling och sen försökte att få henne att sova men ofc så springer hon bort när jag la henne i sängen, så söt unge :) men iaf hon somnade vid halv 12.. och det va meningen att jag skulle hem när prisca kom men jag somnade så mamma kom och hämtade mig vid 9 idag och här är jag.. ska hoppa in i dushen, det var så varmt inatt ( lollo, det här är inte att klaga ) bloggar senare..
sexy mama i bakgrunden xD
söta verro när jag försökte lägga henne, hon älskar att bli fotad!

loisa: beyonce

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH
falskt eller sant?

loisa: sluta klaga!

kom att tänka på nyss vad alla klagar, visst jag har klagat också men när jag väl tänker på att inte klaga så gör jag inte det.. men nu när vi kommer till vädret är det så många som klagar att det är för varmt? vissa vill att det ska regna just nu? men i vintrast då? då alla gick med de varmaste jackorna vi hittade hemma, tog tuben/bussen istället för att gå för det var för kallt, då man inte gick ut för det var så kallt? jag tror alla kommer ihåg det, då bad vi om värme, vi länktade efter sommaren. och eftersom jag tror på gud så tror jag att gud vill att vi ska ha det bra. och nu är det sommar, alla de vi bad om att vi ville ha (som vi ändå skulle få om några månader). nu är det cirka 30 + grader ute. hur skönt som helst.

det jag vill komma fram till är att sluta klaga och nu syftar jag på vädret, vi hade det kallt och alla vi klagade , jag klagade som fan, nu har vi sommar och nästan alla mina vänner klagar på att det är för varmt. bästem er varmt eller kallt?


loisa: top 4 killar



robert pattinson - så jävla snygg, i harry potter filmen där han var med var det inte många som la märke till honom men det gjorde faktist jag. jag tyckte han var jätte fin specielt i filmen. sen såg jag twilight filmen där var han så jävla snygg. det finns inga ord. jag älskar verkligen honom, hur han pratar, hur han skrattar.. allt.. jag vet ganska mycket och läser många bloggar och sånt om honom. robert en inte en sån kille jag brukar falla för men han är så speciell..

taylor lautner - han är så jälva snygg och sexig. hans kropp är såå himla snygg. hans ansikte också. jag älskar hans leende. taylor är precis den killen som är min smak, håret, kroppen, personligheten. jag skulle kunna sätta taylor som etta men ändå inte. den första gången jag la märke tillt taylor var i fullt hus 2. han hade en liten biroll där. jag vet jätte mycket om taylor, mer än robert iaf. vet vart han var född, vet mcyket om hans familj, karriär, små saker, vad han gillar för tjejer (jag är en av de han gillar haha) favorit färg osv.. älskar han.  och i twilight + är han bara så himla snygg. tycker bella är taskig mot honom.. tänk också att jag har sett han IRL, jag har andas samma luft som honom ;)


justin bieber - ganska söt, sjunger jätte bra. hans låtar är också bra. haha inga killar gillar honom alla tycker att han är bög, alla är ju bara avensjuka på honom bara för han får tjejer ? hans frisyr är också jätte fin. och jag gillar hans personlighter han bryr sig om alla lixom. han är snäll , eller det verkar som det iaf.

channing tatum - så jävla hooot. men han är ju fan bisexuel, ska lägga in en video på när han strippar haha. men han är ganska gammal också, han har ju barn och flickvän och så.. men han är ändå sexig och snygg. hans kropp oooooohaaa vad fin. men jag vet inte så mycket om honom, är ingen stalker så om honom men jag tycker bara han är fin ;)


vet fan inte om han är seriös?


loisa: trött

är så jävla trött nu. har badat hela dagen och mina ben är helt slut. imorn ska jag iaf på bio och se eclipse igen med alla från kollot. kommer bli jätte kul och jag länktar efter alla personer :) vill verkligen se eclipse igen den var så jälva bra fyfan fan vad robert pattinson/  edward och jacob / taylor lautner är snygga, det finns inga ord. och filmen är ju skiit bra :)

dagens outfit iaf:

facelook

loisa: älskar sommaren ;)

hej bloggen, förlåt för ingen upptadering av mig idag. vaknade ganska tidigt (för mig är kl 11 tidigt) men jag vaknade vid 12 och gick ner till stranden och där var sofia, vanessa, rebecca och vi solade och badade jätte mycket. gud vad varmt det är ute, så jävla skönt

vi badade ett tag och köpte glass och korv. sen kom alla, jasmina, lemya, nicole, johan, ibbe, massor med killar som jag inte kom ihåg namnet på. vi var på bryggan och alla killar puttade ner alla tjejorna och det var som det var två lag. tjej och kill laget dåra. jag blev nerputtad tusen gånger haha.

kom hem för typ 20 min sen och har hunnit äta, bytit om och hängt upp alla blöta kläder. ska duscha snart också. och här är lite bilder från dagen. kan inte lägga upp alla då blir det ju alldeles fööör mycket haha :)
haha sofia tog sjukt många bilder på mig tills hon började bli lite irreterad. som ni ser här nedan är det mest bilder på mig :P








sofia :)



badet )

becca och nicole

becca




ensam på en klippa?.

hej hej, nu sitter jag på en klippa, själv med musiken.. Emanuel och olivia badar och mamma sitter på stranden.. Bilder som jag tog nyss..

mobilblogg

hej hej, ligger nu på mammas säng, orkar inte gå till datan.. Men det är ju sjukt varmt ute :D väntar på att vi ska åka, vet inte vad mamma håller på med men måste visa en grej på youtube för emanuel och olivia.. Såhär varmt är det inne i lägenheten-    Såhär varmt är det ute-

Havsbad!

hej hej, har nyss tvättat mitt hår.. inte så smart eftersom att jag gjorde rakpernament igår :S men iaf jag sittter här och sjunger i min fläkt hahah det är skitkul ju! :D men jag ska åka till havsbadet idaag igen med mamma emanuel och olivia, bloggar nog när jag är på väg dit också ;)

loisa: god natt

är skit trött, ska sova nu. god natt , ses imorn :)

loisa: spelar med emma

sitter och spelar röj och poker med emma på msn, haha vår grej som vi alltid brukar köra när vi har tråkigt ;)
ganska varmt och kvavt här inne, inatt såv jag ju bara med trosor haha. tog ju av mig tröjan för det var så vamt. varmaste sommaren hittils eller?
satt och spelade med emma sen stängdes min data av ? den är ganska ny också och den bara stängdes av man bara wtf? så jag lät datanvila eftersomden har varit på typ hela dagen så jag tog en dush i typ 5 min.

eftersom emma är så seg på att köra poker så tog jag massor med foton medans det var hennes tur , här nedan så får ni se några photos.




är ganska svart under ögonen, får inte bort mascaren (vatten fast) har tagit olja och allt men det går inte bort :/

Röjflagg!

sitter här och kör röjflagg med lollo, vi kör om cheesburgare och hon va uppe på 4 stycken men nu är hon bara på 1 wohoo är man inte bäst ? :D
bild grån google...

HÅRPROBLEM!

aah, är skitarg nu!!
jag har inte sakt det innan, men jag har löshår och jag köpte mitt första typ i slutet av förra sommaren, då hade jag clips och har haft det tills nu, och innan jag åkte till kollo så sydde jag in det.. fyfan!
1- det gjorde skitont att sova med det de första nätterna!
2- det kliade som fan!
3- inte bra när man badar, det trasslar ihop sig jättelätt!
4- det kändes äckligt när man rörde det..
och igår när jag badade så trasslade det in sig skitmycket! det var typ rastaflätor så jag var tvungen att ta ut mitt löshår och kasta det! asså jag slösade på 650 kr! och nu måste jag vänta tills nästa barnbidrag till jag kan köpa nytt fast den här gången ska jag ha clips fan!
Här är innan jag rakpernamentade det, innan löshår, innan färgning och allt.. det var kort men ändå!
första löshåret-
färgade håret mörk mörk mörk brunt!
och det sista, sydde in och blandade med brunt och mörk mörk mörk brunt..
vilket var bäst.. och ska ju köpa nytt vilken färg borde jag ha ??

loisa: hemligt

hej bloggen, förlåt för dålig uppdatering men idag har jag varit i centrum. gud vilket bra väder vi har här i stockholm, det är 30 grader idag :O

jag skulle gjort en ''hemlig'' grej idag men en grej som jag behövde för att göra det funkade inte så jag ska göra det imorn ist, jag som länktade tills att göra det idag. är hemma själv och förblir det hela kvällen/natten. mamma jobar natt som vanligt och lydia är aldrig hemma. men det är ändå ganska skönt att vara hemma själv. då kan jag ju sjunga hur mycket jag vill  utan att någon ber mig hålla käften ;)

aja här är lite bilder som jag tog nyss iaf. har lite tråkigt.





dålig uppdatering ??

sorry för dålig uppdatering, men har inte haft någon lust att blogga! och verro ( lillasöta bebisen ) sov hos oss så passade henne hela tiden.. och vaknade tidigt idag för att hon vaknade och sen skjutsade mamma hem henne vid 12 typ så jaa.. har bara varit hemma idag.. ska göra rakpernament också snart så bloggar senare.. orkar int ladda upp bilderna från igår ..

badar

hej loisa här , ligger och solar med emma och hennes familj och en jätte gullig bebis som de är barn vakt till. Jag är jätte sugen på glass men det finns ingen kiosk här . Det är jätte varmt typ 28 grader och i vattnet typ 20. Vattnetär jätte blott.

på väg till badet

hej hej :) sitter i bilen på väg till något havsbad med lollo, mamma emanuel olivia och lilla söta verro :) dagens outfit :

:)

ist för att skriva mitt namn på rubriken så ska jag använda denna bild efter varje inlägg :)


loisa musik


video..

så jävla coola som plankar på toan.. HAHHAHHAH!

pics

tjabba ! nu skriver jag från datan iaf.. men vad jag och lollo har gjort idag märker ni på videosarna.. (en kommer i nästa inlägg) och bilderna men jag tror jag ska gå och dusha nu sen får vi se vad som händer ;) lite bilder från idag-
hah!.. nej säriöst det är synd..
hottie ?
det är godare än vad det ser ut...
some pics från idag ;)


berg och dhalbana


ingen som fattar? tråkigt!

Hej hej! Jag heter Emma men du kan kalla mig för Fröken fitta. Jag gillar att sälja knark och att Pussa mig själv i en spegel mest för att det är så Klantigt. Min bästa vän är Mickan. Du kan kalla henne för Helge. Vi är rätt döda tillsammans, och det är ju Tråkigt. Jag gillar att åka Griståget och att äta Bajs. Nu vet ni lite om mig och vad jag gillar! Hoppas du är lika
Social som jag!
hahaha, sån dära grej.. vet inte vad det kallas.. okej jag har världens sämsta humor, men bryr mig inte ska ladda upp bilder nu byee :D


loisa: grönan

kom nyss hem, var på grönan idag snabbt med emma, vi hann åka fyra saker tills jag började må illa så vi åkte därifrån, vi hamnade på donken (ovanligt?) och åt där, sen åkte vi till farsta och var där. det var ju stängt i frasta centrum men jag och emma vad där inne och spelade in massa videoklipp och tog massa bilder.

nu ber mig mamma komma och kolla på en film som går på tv , ska kolla vad det är hon kollar på. ses   ♥

fotade från berg och dalbanan

emma

utsikt








snygging där




haha, byttetröja

emma?

steg för steg

nu kan jag blogga normalt ;) är i björkhagen nu, alltså snart hemma, har upptäckt att det inte kostar något för mig att vara inne på internet på mobilen, wohoo! Så ska börja ta kort med mobilen så jag kan ladda upp bildera direkt, är man inte bäst ? Men nu är jag i bagis på perrongen, jag vet! Jag ska blogga ända tills jag är hemma :p nu är jag i den otroligt långa rulltrappan, sart uppe.. Så är uppe nu, nu är jag vid mitt hus, fast min port är längst bort så måste gå runt hela huset, nu är jag vid konsum, grillen, andra porten, folkets hus, lyssnar på chrisbrown.. :p min port , väntar på hissen... Står i hissen, kollar mig i spegeln, ytterdörren står öppen, tar av mina skor på balkongen.. Går in säger hej till alla.. Går in i rummet , går på toa.. Mer får ni inte veta, haahhhha nu vet ni steg för steg vad jag har gjort :p

måste bara prova lite


på väg hem

HELLU , NU SITTER JAG PÅ TUBEN PÅ VÄG HEM , ÄR SKITPIGG MEN SITTER SJÄLV SÅ KANN INTTE TYP SJUNGA ELLER NÅGOT!!  MEN EFTERSOM ATT JAG BLOGGAR MED MOBILEN SÅ BLIR DET FETT FUCKAT MNÄR JAG SKRIVER, JAG SER I SKRIVER OCH MAN KAN INTE RADERA TEXT OCH DET BLIR STOR TEXT ELLER BOKSTÄVER DÅ.. MEN SKA FORTSÄTTA HEMMMÅT OCH BLOGGAR NÄR JAG ÄR HEMMA. DÅ BLIR DET  VIDEOSAR OCH BILDER ;) åå , jag hittade ett sätt som man kan skriva normalt på :D

mobilblogg

HEJ HEJ, ÄR PÅ GRÖNAN NU MED LOLLO HANN INTE BLOGGA HEMMA SÅ TÄNKTE BARA SKRIVA SNABBT SÅ SKRIVER NÄR JAG KOMMER HEM, PUSS :)

loisa: grönan

god morgon, det är ganska varmt ute idag. kör på shorts och en pösig tshirt. idag ska jag ju till grönan med emma. vi ska åka snart tror jag.

min frukost blev chips med dipp och cola som var från igår, nu sitter jag och kollar på disney channel haha :P


outfit och facelook

Godnatt !

ska gå och lägga mig, känner mig sjuk, förkyld. så ska nog börja rulla mot sängen så godnatt på er :)

loisa: bilder


loisa: saker ni inte visste



det är faktist sant. när jag var i gran canaria så skulle mamma och lydia ut en kväll men jag stannade hemma själv på hotelet för att sjunga..

loisa: sommarlåtar


typsik sommarbild?


billionere

alejando

day and night

soul sister


loisa: lika som bär?


kristen stewart och min kompis josefine ? hittade inte någon bra bild där hon liknade kristen exakt men jag kan lova er att hon är en kopia :)
läs hennes blogg här

tråk!

hejsan, har skittråkigt nu så förbered er på att bli uttråkade.. har bara suttit inne idag och ätit massa jordgubbar :D men nu sitter jag här och är ensam hemma, hatar att vara det! men på onsdag ska jag på bio och se eclipse igen! :P men det blir kul för det är massa från kollot som ska med men ska gå och titta på tv nu, även iaf det inte finns något att titta på så ciaao

loisa: lady gaga

alla ni vet ju hur lady gaga är? hur hon klär sig och så? ville bara säga att jag tycker faktist hennes låt som hon slog egenom med var bäst, just dance. det är hon helt okej och inte klär sig som ett reetard!


loisa: hemma

kom hem nyss, har ätit pizza och patricia köpte en digitalkamera. nu ska jag bara kolla på tv lite och ta det lungt.


design, bra ?

gjorde om designen lite, vad tycker ni om den? :) idag har jag gjort..INGENTING skulle till grönan med lollo, men sen så skulle jag åka till ett havsbad med mamma emanuel och olivia, fast jag orkade inte det så har bara suttit inne idag.. hade tråkigt så sminkade mig och fixade håret också, så jävla intressant ellerhur ? nej men ska sluta skriva massa onödigt nu...

loisa: music


stand up


Måste köpas!

lite saker som måste köpas nästa barnbidrag

sång


loisa: patricia

patricia är här nu med sin mamma. de kom för att säga hej då de åker ju imorn, de skulle också lämna blommorna som mamma ska ta hand om åt de haha. vi ska snart ner till centrm jag mamma patricia och vania för att äta pizza. sen skulle patricia köpa en ny digital kamera ;)


patricia model för 15 minuter haha. vi tog massor med foton. kolla vad brun hon har blivit.





oof



patricia död

lydia fixar sig haha'

min sexiga patti

älskar hennes tröja btw



patricias rooompa

mamma kommer in och säger att jag ska börja klä på mig , sen börjar hon posaa

mamma och lydia

aja , mångabilder haha. ska klä på mig nu sen ska vi ut tjaaao

My lips like sugar





loisa: landet..

lydia kom precis hem från landet med teo. hon har varit där en vecka när jag var på kollo. jag ska ju dit en vecka också med morfar, hans flickvän/fru/sambo vet itne vad man ska kalla det och min bästa vän patricia. patricia åker ju imorn till tunisien i två veckor så efter hon kommit hem ska vi direkt till landet och käka glass, godis, mat, sola, bada, grilla, ha kul :)


lite beskriving på hur mitt landställe ser ut haha

saknar det, har inte varit där på två år. när jag var mindre åkte vi dit och bodde där under sommaren :)

loisa: ..

god morgon
under kollot så tänkte jag mycket på filmer, tänkte på livet enligt rosa som jag sett en gång på bio med min syster när jag var liten. håller på att ladda ner den filmen nu. men sen så täkte jag på en film som heter typ dinosaries eller något. en  data gjort disney film som jag såg med min mamma och syster när jag var liten jag komihåg att jag älskade den filmen. håller på att ladda ner den nu , vill verklgien se den igen :)
hur många har sett den ?

Kissies låt..

fyfan, asså är det någon som har hört kissies låt, den är hemsk! hon kan ju sjunga ganska bra men låten, fyfan!



fuck comviq bas!

asså ååh jag har comviq bas nu och kan inte smsa folk, fan vad irriterande! så det är därför jag inte har svarat på sms, men ska nog gå ner och köpa det snart, men ändå fett irriterande!
godmorgon förrästen :P


förkyld på sommaren?

jag tror jag börjar bli förkyld, men är det äns möjligt på sommaren? fast det är kanske för att jag har tryckt ett isblock mot mitt bröst i typ en timme ? för jag läste att det var bra mot mygg/knott bett och jag har äckligt mycket från brösten upp till halsen, usch! men tror jag ska gå och äta något sen gå och lägga mig så godnatt :)

Pics från kollot

mera bilder kommer sen ;)


loisa: barndomsvän/bästavän

sitter och pratar med patricia i telefon, är rädd, hemma själv som vanligt. vi pratar om allt och inget. vi har inte träffats på en månad och hon pker också imorn. hon ska till tunisien i två veckor på semester. vi har pratat i 2 timmar nu. kommer sakna henne såå.. haha patricia, så gullig, mer kan jag itne bäretta utan ska bara säga GO FOR IT haha :)



eclipse!

hann inte blogga innan jag åkte, men jag åkte till stan och mötte lollo, sen gick vi och hämtade biljetterna till eclipse och sen gick vi runt lite och år på donken.. haha när vi satt dära så dök michelle upp från ingenstans, såg inte henne sen hörde jag lollo ba, michelle! sen så pratade vi lite och precis när hon har gått så ser vi victoria gå utan för så vi bankade vi och hon kom in och vi sa hej och sånt.. hahah de va jättekul och träffa dom utanför kollot! men iaf så jag och lollo kollade på eclipse.. den va bra men new moon var bättre.. sen åkte vi till mickis i farsta och pratade med henne och sa hej då och sånt för hon åker till turkiet imorn och är dära i två veckor ! :( men ska gå och kolla på någon dokumäntär ( eller vad fan det heter! )
eclipse-movie-trailer.jpg image by fourbares


loisa: eclipse

dagen började med att jag mötte emma i skrämar och vi åkte mot stan, hämtade ut våra biljetter och gick runt lite och sen hamnade vi på donken såklart. där åt vi och ni kommer inte tro det men jag vände mig om utan att någon ropade mitt namn och där ser jag michelle komma fram till mig , (kompis från kollot) helt omöjligt känns det som, vi har varit med varann i två veckor på raken och sen träffas vi på donken haha. vi hälsade och så sen gick hon. OCH sen ser vi victoria ( från kollot) utanför fönstret och vi bankar och sen kom hon in och vi hälsade. helt sjukt faktist..

sen börjde filmen, allt som jag väntat på. eclipse var mycket bättre än förväntat. jacob/taylor var snygg som vanligt, edward/robert var snyggare en vanligt.. filmen var sjukt bra, höll på att gråta när han friade på riktigt men sa inget till emma haha. sen åkte vi till farsta träffade mickis , hon åker ju till turkiet imorn och vi ade inte träffats på 2 veckor och hon dka juvara  borta i två veckor nu så det var bra att vi sågs. vi hade kul och snackade om allt och inget.

aja nu sitter jag och käkar godis och dricker energi dryck och kolar på jersy shoore. juste jag ska nog kolla på elcipse nästa vecka igen med alla från kollot ;)

ska jag också vara ärlig så sjunger jag just nu haha :)




hahaha fyfan vilket fuck face. dagens outfit iaf. hiss eller diss med klippta leggins? (klipp själv) (skit i bakgrunden haha)


haha?

sexi mama

krall man



loisa: det som hände på djuprämmen stannar där..

ska snart gå till tunnelbanan för att senare möta emma i skärmar för vi ska kolla på eclipse (som jag väntat på i flera månader , och tänk på varje dag i två veckor).

rubriken stämmer. själva kollot sög, personerna gjorde allt roligt, vi badade, solade, klättrade, försökte rymma från hajken (haha), hoppade studsmatta, paddlade, spelade åsnan med straff ( minnen ), åt mat hela tiden, dansade, dygnade. sisa natten var ju fan bäst, det hände lite saker där (mer säger jag inte ), där sov några i mys rummet med sovsäckar och var uppe hela natten haha, killarna sprang in i kökek och baxade korv och chips ( tjockisar som vi alla är var hungriga mitt i natten, men det slutade med att det blev korv krig). men nu när jag tänker efter hade vi ganska kul där. men saknaden efter stockholm var stoor.

kollo låtar: alejandro, billionere, stand by me...








Emma är hemma!

kom hem igår vid 21.00 tror jag? fan vad skönt det va! två veckor utan mobil, data och tv!
men kollot var inte bra, personerna var roliga och det var dom som gjorde kollot roligt, kommer sakna allihopa! och det kändes sjukt konstigt att vakna upp idag utan rumskamraterna och när man går ut genom dörren så är det massa människor i huset, gå till samlingen, äta frukost.. och nu är jag istället ensam men emanuel, olivia, mamma och amelie.. men jag orkar inte berätta så mycket från kollot så vi får säga det som hände på djuprämmen stannar på djuprämmen!' men ni får lite bilder.. det kommer masssa mer senare!
kollo-låten ! :D

det var bara några bilder.. mera kommer senare idag eller imorn

loisa: fan vad skönt

hej bloggen, orkar itne skriva allt men under de hära två veckorna var jag och emma på kollo. den första veckan var riktigt tråkig men andra veckan var ganska rolig. träffade nya människor , bra väder osv. men saknade stockholm grovt mycket och min mamma hhaha. iaf men imorn blir det eclipse med patricia och anneli :)















några bilder , orkar värkligen inte beskiva bilderna eller något , har många bilder kvar. kanske lägger upp de senare :)

RSS 2.0