hemma från träning / Emma

nu är jag hemma från träningen eller kom för typ en halvtimma sen men vi har börjat med vårat program idag , de va fett kul :D men jag hittade videon, asså det är typ 7 st som går i mitt lag som är med men dom vann RM här är videon:

GODMORGON!

godmorgon :) jag ska åka om typ en timma så jag tar det lungt ska bara sminka mig sen är jag klar :)
/ Emma

E / hemmatråk

hejsan! skolan gick skitsegt idag! och eftersom att jag går i en särgrupp på no så gick jag därifrån tidigare, ska fråga imorn om jag får byta! men iaf, fick 30/30 på so :D woho! men finns inte mycket mera att säga, ska gå och borsta tänderna och sånt sen ska jag lägga mig i min säng och titta på någon film och somna till den för jag har ändå inget bättre för mig!
Bild på loisa och mohamed på väg hem från skolan


Emma/ trött!

har kommit hem från cheerleadingen , är skitrött, loisa ska inte fortsätta och jag vet inte om mickis men jag ska iaf göra det för det va roligt idag ;) kan sätta upp en video från några som går i vårat lag som tävlade förra året
ajja hittar inte den nu.. men ska gå och duscha sen gå och lägga mig så godnatt :)

loisa:

gick ner till centrum med mamma och köpte ett par svarta converse och sen kom mickis och vi gick runt i centrum, åt på donken, jag köpte svarta tights och ett vanligt vitt gina linne. vi satt typ pådonken i flera timmar kändes det som och pratade... sen kom patricia och anneli och vi gick runt lite sen gick anneli och vi var hemma hos mig en snabbis för att hämta lite kläder och ladda mobiler.. sen gungade vi gungbräda (heter det så?) haha skit kul, jag var ju längst ner såklart och sen när jag väl var uppe så hoppade mickis av utan att jag märkte, och jag dooog typ. ena sekunden var jag uppe sen helt plötsligt låg jag på marken.. patricia filmade allt med mickis mobil så vi får se om hon lägger upp de.. fick jätte ont i rumpan och mitt finger är blått ...
sen kom soumaya snabbt, och juste jag och patricia och mickis hittade på en skit bra låt men jag kom inte ihåg hur den gick haha :P


loisa:

gick ner till centrum med mamma och köpte ett par svarta converse och sen kom mickis och vi gick runt i centrum, åt på donken, jag köpte svarta tights och ett vanligt vitt gina linne. vi satt typ pådonken i flera timmar kändes det som och pratade... sen kom patricia och anneli och vi gick runt lite sen gick anneli och vi var hemma hos mig en snabbis för att hämta lite kläder och ladda mobiler.. sen gungade vi gungbräda (heter det så?) haha skit kul, jag var ju längst ner såklart och sen när jag väl var uppe så hoppade mickis av utan att jag märkte, och jag dooog typ. ena sekunden var jag uppe sen helt plötsligt låg jag på marken.. patricia filmade allt med mickis mobil så vi får se om hon lägger upp de.. fick jätte ont i rumpan och mitt finger är blått ...
sen kom soumaya snabbt, och juste jag och patricia och mickis hittade på en skit bra låt men jag kom inte ihåg hur den gick haha :P

Emma /

jag gick aldrig till verro hon kom hit istället och hon somnade för typ en timma sen så nu sover hon men jag träffade claudia och vi gick och hämtade verro sen satt vi lite hemma hos mig lite sen gick vi hem till amelie och vi gick värsta omvägen! det skulle ta 5 min men för oss tog det typ en haltimma utan att överdriva :p men nu är jag skittrött så jag ska nog gå och lägga mig, puss hej! :)

loisa: mat är käärleek

nu: trött som fan, sovit i 4 timmar, lyssnar på musik, dircker fanta, chattar med soumaya

jag sov ju hos claudia i stängnes med emma och mickis. vi hade jätte roligt, lagade tacos, åt chips, godis, läsk, kokosbollar, choklad, var ute, satt vid datan och camade, pratade och skrattade. det var meningen att vi skulle dygna men som vanligt somnar man haha jag hade så JÄVLA ont i magen och det förstörde hela kvällen för jag kunde inte äta så mycket snacks och skratta så mycket men lite åt jag iaf hhaha. somnade vid 3 i leons säng för den  var så skön :P vaknade vid 7 gick in till claudias rum där alla låg och började äta ostbågar, kokosbollar och godis och tro mig det var mycket.. kunde inte äta dagen innan så åt på morgonen och då passade jag på haha. hahaha väckte de andra också för jag tuggade för högt och smaskade hahahah. är man tjock ääleeeeh ? åt frukost bacon med korv, ägg röra och macka. okej vilket mat inlägg detta blev hahah :P

på vägen hem satt vi fyra bak bilen, leon och sandra där framme. jag och claudia läste eclipse. åkte och hämtade daniella och hennes kompis nicole  så då var vi fem st där bak tre stycker där framme tro mig det var kaaaaos i bilen haha. det var typ 30 grader där inne, jag hade ont i magen, jag var trött , det var trångt hahaa. roligt roligt.

emma / barnpassning

hejsan! igår sov jag ju hos claudia i strängnäs med mickis och lollo :) vi hade kul kul! fasst stackarn bor ju fan på landet :o men kom hem idag vid 2 typ och har sovit tills nu, snart ska jag börja gå mot prisca, ska passa verro, kanske bloggar därifrån och jag kommer hem imorn på dagen och ska lägga upp bilderna imorn också men hörs senare då ;)

Emma / till skolan

hejsan! asså jag har ingen lust att blogga längre men igår var det vanlig skola, vi sprang slingan på idrotten och jag sprang på 21 min, tycker det är bra faktist :) men iaf jag har fixat mig helt klart nu, första lektionen är idrott.. men ska åka om en timma typ så ska titta på vakna med the voice och ta det lungt för jag är helt klar :)

loisa: omg

har inte bloggat på länge haha men har bara inte orkat. idag var jag i skolan, hade dubbel matte i två timmAR ÅHH säger jag bara. jag har blivit säämst på matte, fattar ingenting! någon måste fan hjälpa mig. emma försöker iaf :P
på idrotten sprand vi slingan på 3.2 km och jag var den första tjejen som kom fram, kom femma eller fyra (18 min)
stoooolt :P

kom hem för en timme har dushat, ätit mellis och nu tar jag det lugnt i soffan. är skit trött och det är jätte kallt ?

shit vad äcklad jag blir av den där familjen ? hur fan kan de lära barnen det där ? tycker synd om barnen de verkar ju inte veta vad de håller på med, de är de där fucking föreldrarna som har förstört deras liv och sagt massor med skit till de. hur fan kan man vara så sjuk?
haha ser ni hur tyra skrattar åt de på slutet ? du är hatade över hela världen fan!
såg denna videon på matten. shiit vilka problem de har ??
äckliga rasister fan!



cheer!

heluu! Emma här!
nu har jag kommit hem från cheerleadingen , det va mycket roligare idag! vi gjorde fler steg och sånt :) men måste dusha sen ska jag plugga, platta håret sen off to bed! så byye :)

Emma / hemma , stress

okej jag fick nyss stress! kan skriva snabbt om dagen, vaknade typ 7 och vi började 20 över nio och jag hade typ en timma på mig att typ titta på tv och sånt men kom ändå sent! för bussarna har ändrat tid :s men skolan gick ganska snabbt och mulki och andrea kom till våran skola fast vi åkte bara hem vet inte varför dom kom.. men iaf nu måste jag skynda mig ska till stan med mickis, fast kom på att jag måste plugga :O har fett mkt läxor! men jaja ska ringa henne nu för jag har cheerleading halv 9 också och måste åka 7-halv 8! så jag kommer inte hinna plugga, whatevva!

bild- jag och lollo i skolan idag

tjääänare!

jaa, emma här!
åkte till skolan, men försov mig, fast jag kom i tid :p men iaf skolan gick seegt idag! och jag går i en jävla särgrupp på no! men iaf när jag och lollo va på väg hem så träffa vi mulki och andrea och dom skulle till stan så jag och lollo följde med så vi gick runt lite , jag köpte ett par jeans från gina tricot och vi åt på donken men  kom hem vid 5 typ och nu äter jag salta pinnar även fast jag är helt proppmätt! men iaf ska gå och titta på tv eller något nuu!

Emma / första cheerleading

har nyss varit på min första cheerleadingträning :) det va kul faktist, vi fick göra armrörelser , bygga, hopp och lite typ kullerbyttor :p men ska fortsätta vet inte om lollo gör det.. men iaf jag tyckte det va kul men nu måste jag äta sen gå och lägga mig, det var ingen träning som man blev varm eller svettig av , pluss så var vi ute idag..

Emma /

få bilder från i fredags-

oj oj oj!

nu är det emma som skriver igen! har inte bloggat på några dagar.. men i förrigår så va jag i skolan sen åkte jag på bio med mickis claudia och lollo , vi såg grown ups den söög, den hade ingen handling..sen var vi ute lite och igår åkte jag först till affären i kungens kurva och jobbade lite där bara 2 timmar men iaf UUSCH! vi åt äckligaste thaimaten, amelie sa att det va skitgott där och deras mat kanske var det men i min var det en massa småkryp som va döda!! FYFAN VAD ÄCKLIGT! så jag åt ingenting! men jag och mamma köpte donken, sen skjutsade mamma mig till gullmars och jag åkte själv in till stan och gick till taj mahal för att köpa löshår sen efter det så hände det inget mera , jag vaknade för en halvtimma sen och idag är det cheerleading :D

loisa: stan

åkte till stan med soumaya. mickis skulle följa med men jag vet inte vad som hände.. sen gick vi runt ett tag soumaya köpte saker, vi åt på donken och jag köpte en kalender. skulle köpa 2 tshirtar men var inte säker. åker nog dit på måndag ;)


emma / till mobilen


helåå!

Emma HÄR!
har inte orkat/hunnit bloggat idag men åkte till skolan och vi hade lite värdegrundsarbete fick våra skåp åt lunch sen skulle vi gå typ hälsans stig den va typ i en halvtimme sen fick vi gå hem då åkte jag till kvicken och träffa mickis och chirin sen gick vi och köpte kokosbollar från farstaänge, GOOODASTE!! åt alltid dom när jag var liten :) men iaf jag och mickis gick hem till henne och åt mackor ( som vanligt ) titta på tv tog kort och sånt och kom hem därifrån typ 7 sen har jag inte gjort mycket men ska börja fixa mig för sängen ( försov mig idag! ) men godnatt då :)

loisa: jag och syster ;)









hahaha skojjjjiiiiiiiiiiiiga bilder eller huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur :)

LOISA: HOS bästiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

är hemma hos patricia nu. vi har ätit kebab med hennes kompisar yammi ;) jjag och patricia har också tagit cam bilder. var i skolan idag vi pratade först sen gick vi en låååååång promenad i flera timmer typ , sen kom patricia till min skola och hämtade mig haha.. här får ni lite bilder kära läsare


katt eller hur ?


WTF vad är det där för prick ?



loisa:

ska till skolan om en kvart, ska bara borsta tänderna och så. juste emma om du ser det  - jag har ingen täckning så jag kan inte smsa nu? men jag smsar så fort som möjligt när jag kan. jag ska inte gåååå till skolan att förbi kviken utan jag tar tunnelbanan med tracy okej... du får gå själv ;)

hej dåååååååååååååååååååå alla snyggishar där ute som läser denna keffa blogg ;)

Emma/

ska stänga av datan nu, har bestämmt att jag ska stänga av den innan nio så att jag har mer tid för att fixa mig och gå och lägga mig tidigt, så godnatt :)

shema för 8an

USCH!!

Emma / BILDBOMB!

hejsan, va i skolan idag... tråkigt! men emma har börjat i våran klass :) sen var det två till killar.. men iaf vi satt bara där och sen fick vi schemat, usch! slutar typ 3-4 varje dag!:( kan lägga upp bild på det sen, men efter åkte jag och lollo hem till mickis och satt där ett tag sen gick vi till centrum för mickis skulle lite saker, och vi åt på burger king också, sen gick vi hem till mickis igen och tog lite kort och kolla på tv och sånt ;) men här är en bildbomb från idag !
ni ser ju vad jag hadde på mig
en jacka typ (?) från VILA
vitt linne från gina tricot
leggins från lindex

godmorgon

godmorgon, ni som vaknar såhär tidigt... åhh! det är skola idag vill inte gå! men är helt klar och ska ta tuben som går tio i 9 , vi börjar halv 10 ! asså jag orkar inte, säriöst! men efter ska jag åka till mickis för dom börjar kl 5 idag! det är som att dom får en extra dag.. men jag är helt klar så ska väll sitta lite vid datan mina sista minuter av sommarlovet...
/ Emma

loisa: skolan ..

vaknade för cirka 40 min sen. har duschat, ätit, fixat mig och så. nu ska jag sitta lite vid datan sedna borsta tänderna och TAGGAAAAAAAAAAAAA till skolan :(

orkar verkligen inte med det. visst skolan kan jag vara i och plugga så helt okej, men det är hemarbetet som är jobbigast tycker jag. att plugga varje jävla dag i flera timmer :( !!!

orkar inte fota min outfit men har typ

tights
svart gina linne
vit öppen kofta som man knyter där nere vid midian (?)

loisa: camp rock haha

haha okej kalla mig tönt men iaf jag älskar de är låtarna från camp rock2 ;)



loisa: ååh en fluga har kommit och flyger runt.. den stör mig..

kom nyss hem från promi och prio. sov ju över där med soumaya. vi skulle dygna haha. vi bakade kladdkaka mitt i natten med grädde sen åt vi alla en fjärdedel var och vi doooog vi modde så illa. sen gick vi och spelade vi in filmer ahah det var jätte kul men det funkade itne eftersom PROMI och SOUMAYA skrattar typ hela tiden ;) sen somnade prio och soumaya vid 4 och jag och promi satt och prata i en timme om massor saker sen somnade vi också. vi vaknade vid kl 11 åt frukost (mackor med nutella jammyyyy) kollade på tv och sen gick vi hem. kom hem för en kvart sen typ.

imorn är det ju skola och fan säger jag!!!!!!!
ska duscha, välja kläder tills imorn, fixa lite och så sen ska jag kolla lite på tv sen är det dags för sängen haha :P


hahahaha fan vad irriterande!

hennes röst påminner om cedrines röst fro 0:30

Emma /my life sucks!

sitter hära och chattar med claudia... vi skriver om lite saker. hahahhah gjorde kaffe nyss och mamma sov men vakna av att det lät från kaffebryggaren och kommer upp och ba
-VEM är det som gör kaffe?!
jag- äähhm jag...
M- Och när börja du dricka kaffe???
Jag- men jag va sugen...
M- aasså åhh!... ska ni börja göra kaffe mitt i natten nu också?? ( går och lägger sig )

så hoon blev irriterad men jag har nyss druckit 3 koppar kaffe och är piigg! men jag börjar skolan på onsdag!!!! och jag har bara 8 kr kvar på kortet och får barnbidrag på fredag! hur ska jag klara mig?! och jag har inget löshår nu! och mitt hår är kort :( och nu är jag irriterad på en person.. känner inte människan men irriterar mig..!! ååhh vilka bekymmer man kan ha? :s

emma/

tråkigt!
det är vad jag har nu, tråkigt! träffa nyss claudia en liten stund vi satt bara och prata lite men nu har jag tråkigt igen!
sååå vad häänder??

Emma / lääänge sen!

shiit känns som skitlängesen som jag bloggade men mitt internet har inte fungerat.. men iaf, iförrigår vare the voice va inte så roligt..men sen åkte vi till lollo vid typ 1 och skulle sova dära men sen hände lite grejer så vi gick hem till mickis vid 3 sen smög vi in skittyst för att inte hennes pappa skulle vakna men han gjorde det ändå :p men iaf sen igår kväll så träffade jag mickis lollo och claudia en liten stund och idag va jag i grönan med lollo och claudia men vi va bara där en liten stund sen åkte vi hem och claudia är ju typ granne med mig så vi skildes åt i hissen hära ;)
lite bilder från dagen ;)









loisa: god natt

claudia ligger i sängen och håller på att somna. vi har kollat på eclipse och pratat och ätit. tagit bilder och så, min data låter som den håller på att explodera måste nog stänga av den. men här lite bilder från ikväll ;)
juste var ute med emma mickis och claudia också ett tag, vi spelade basket och pratade.

(inlägget skulle komma upp inatt men det gjorde det inte :( )



claudia pussar edward




loisa: -

igår vare the voice, ganka tråkigt sådära. sen på kvällen hade det hänt en sak så emma mickis och claudia skulle sova hos mig för jag var själv hemma. de hade bytt om till sov kläder och allt sen händer det en till sak så de var tvunga att tagga mitt i natten hem till mickis så de skulle sova där ist... FAIL..

aja idag händer inget, soumaya vill at jag sk följa med till centrum men jag orkar inte haha

sista dagen

nu är jag (emma) hemma igen kom nyss typ.. men jag åkte till kungsan med claudia sen mötte vi amanda och felicia dära och vi åt på donken ( som vanligt ) och sen spela dom bra musik i typ en timma sen kom något skitband! men imorn är det THE VOICE!! :D men det är så jävla jobbigt med alla som puttar! men iaf ska gå och dusha , fast vi får inte duscha efter 10 av stockolmshem!

lalala

har fixat mig nu.. ska åka och möta claudia snart sen åker vi till ung och träffar några dära! / Emma


loisa: orkar inte blogga

har inte orkat blogga så mycket. men iaf. kom nyss hem har varit i centrum med sabella, mulki och soumaya. vi gick runt. hämtade godis från bella och lydia och läsk, är ju hemma själv ikväll /natt såska bara ta det lungt ;)

alla ska typ tagga till ung men jag vet inte om jag orkar det. har skavsår överallt på fötterna så jag stanar nog hemma och solar på balkongen hahha ;) cya

godmorgon!

jag sov över hära hos mickis, och vi vaknade typ vid tolv och har ätit lite frkost och bara tittat på tv me ska börja åka hemåt snart för mickis ska på någon tjejmiddag och jag måste ladda mobilen och fixa mig och sånt så jag kanske bloggar när jag kommer hem . puss/ Emma

Emma är häääär

hallååå! är hemma hos mickis nu vi åkte från ung kl 12 när dom slutade spela musiken men idag vare roligaste hitils men det va skitmånga gammla män som gick runt dära och höll på det är UNG inte gammal-peddo-gubbe....
men iaf har nyss duschat och nu är mickis inne men jag ska börja göra mackor till oss nu och förlåt om jag inte har bloggat något men jag har varit ute hela dagarna! och nu är mina fötter döööööda!

loisa: haha

sitter och pratar med kiana i telefon just nu. hahahah snacka  missförstånd eller vad :P aja ska gå och äta bullar nu sen kolla bloggr och så sedan ska jag sova.pussssssssssssssss

loisa: tjabba

kom nyss hem. var på ung med claudia, emma och mickis. vi åt på donken, gick runt, var med på tv haha, hade kul och träffade folk. kom nyss hem och är helt döööd. orkar inte blogga med ikväll så HERRÅ OCH GODNAAATTT

emma /

allåå! Är i gullmars nu, påväg hem.. Det va sämsta musiken så vi satt bara och prata typ och så åkte vi för det börja bli tråkigt med jävla håkan hellström musik! Men såå jag är påväg hem... Skriver väll mer när jag kommer hem

ganska ny video

/ Emma

ung 08/ döööda fötter!

nu är jag hemma och mina fötter är heelt döda! måste göra fotmasage. sååå... jag åkte med hillo till kungsan ochsen träffar vi lollo mulki och några till, det va ganska dött i början, träffade massa från kollot också :) men iaf det va ganska dött i början sen kom claudia och alla andra försvann typ så jag va med claudia mickis och lollo sen träffa vi amanda och felica och såå, sen börja det bli kuul men lollo gick hem innan... iaf vi va dära och typ dansa och sånt :) funnyfunny!
men dum som man är så glömmar man minneskortet i datan men claudia tog lite bilder som jag hoppas hon lägger in nu.. hahahahaha hon skickade en bild till den dära stora tvn med det kom aldrig fram! men iaf ska gå och äta mina tunnbröd nu... byye / Emma

loisa: aquard

hej hej bloggen. dagen började med att jag vaknade upp hos soumaya med emilie och stina, jag gick hem och fixade mig till ung. sen åkte jag dit med mulki, soumaya, andrea, jasmina, lemya . träffade folk där, snackade och hade kul. sen var det typ en show eller något hahahahahah, det var proppat med folk längst fram och jag får typ ingen luft och så svimmar jag hahahahhahha. (ingen nyhet, jag svimmar väl antagligen lätt?) jag rammlar på marken och hör folk skrika och känner att några försöker bära mig hahahahhahah... men eftersom jag var den ända som svimmade så såg ganska många det vilket är PINSAMT för jag ligger där helt död.. mina ögon blev helt fuckade också.. sen känner jag att en BIFF bär mig till sjuktältet eller vad man ska säga och där drack jag vatten och vilade snabbt. sen gick vi runt och så. aja ska klla på eclipse nu vi seeeees ;)


dagens jag / Emma

åker mot kungsan nu, åker dit med hillo sen skulle vi träffa några där borta men seyah ikväll! :)
Dagens jag-
T-shirt - H&M
Leggins- H&M
väska- Kappahl
örhängen- Gina tricot
Skor- converse

loisa: hos soumaya

sitter hos soumaya med emilie och stina. vi har ätit chips, och dipp och pepsi. vi har också pratat mycket och skrattat, snart ska vi kolla på filmen the runaways.. och det är en jävla skitunge som skriver till *****


vi hälsar till loisas två läsare ;) / emilie,stina &soumaya

pics från idag


häääääääääääämma

är hemma nu, eller kom för typ en timma sen, vi åkte aldrig till grönan för hillo har tappat bort sitt guldkort men vi gick runt i stan och sånt det här var vad jag köpte-
3/4 ärmad tröja från H&M
örhängen från gina tricot
rött nagellack från H&M
hårborttagningsspray

loisa: skavsår :(

dagen började med att jag vaknade och var tvungen att gå ut från lägenheten för att de bygger om så jag gick ut och tog en promenad i tyå 2 timmar med mina skavsår, skit ont och jag gick som ett cp och var skit törstig på läsk men sen hade mamma köpt donken mat så vi satt på parket utanför mig och åt och det var skit gott med cola , det kändes som jag itne hade truckit det på evig heter. sen ser jag soumaya gå förbi så jag går med henne till centrum och så köpte vi mer läsk sen gick vi till emilie och satte oss på en park sen kom stina och vi pratade om allt och inget och vi skrattade mycket haha :P skulle bara hem snappt ska hem till soumaya med emelie och stina sen ska vi sova där och kolla på film med gotti gott. hare gött så ses vi imorn PÖÖÖÖÖÖÖÖÖSS ;)

vet inte om jag tar med kameran , vi får se om den har batteri :P

åker nu... stress!

Emma Här!
jag åker till stan nu med mickis och hillo sen kanske jag och mickis åker till grönan ;)

fight to the finish

har nyss tittat klart på bring it on fight to the finish, det är typ den bästa av alla bring it on filmer! för jag tror jag har sätt alla nu, och cody longo är fett snygg i filmen :D men nu ska jag hoppa in i dushen och fixa mig sen åker jag till stan ;) skriver senare / eran favorit, emma


never say never!

har nyss tittat klart på the karate kid igen med amelie, den är så bra! men håller på att ladda ner the sims nu, ska se om det funkar ;)/ Emma

loisa: vovve

Efter patricia gick så kom soumaya förbi och jag fixade mig sen träffade chirin och vi gick ner till centrum för att handla skor till soumaya.vi var där ett tag sen på vägen hem så träffade vi sofia och vanessa och sofia var hundvakt till en jätte söt valp. sen träffade vi claudia sen taggade vi hem :)


doooonken

hej hej sitter på jobbet nu men har rast, så sityer här och äter donkenmat, men tror jag åker hem snart för jag har så jävla ont i magen !

loisa: NEEEEEEEEEEEEJ

neeeeeeeej neeeeeeej neeeeeeeeeeeeeeeeeeeej..!!!!!!!!! han kan inte vara död. jag och patricia satt och kolla på hela prison break season 4 i 2 dygn typ. sen bara dör han på slutet ?!!!! visst han hade den dära sjukdomen och allt men ändå jag blir så aaaarg. han skulle bli pappa och han blev nyss fri från allt... FUCK FUCK FUUUUUCK!
FAST DET KANSKE KOMMER EN SEASON 5. jag kollade på youtube och där lever han och allt. han gömde sin död osv.. så season 5 måste jag se. ÅÅÅH JAG ÄR SÅ KÄR I WENTWOTH MILLER han som spelar micheal. fast han är 36-37 år. ååååh så snygg

iaf jag och patrici kollade på prison break tills klockan 3 på natten, jag grät som faan!. idag vet jag inte vad som händer. iaf ska och käka frukost nu.CYA



puhuuuhu

hello! skulle åka till grönan idag med mickis med eftersom att det är så dåligt väder så åker jag och jobbar istället, har ett nytt mål.. ska köpa en egen data! äntligen, behöver värkligen en! men måste skynda mig nu hej då/ Emma

the karate kid

emma här! Förlåt för att jag knappt har bloggat idag, men hela dagen så har vi hållt på att instalera ett viruspogram på datan men idag har jag grillat hos mina kusiner, men shut vad läskigt med blixtrarna ! Först trodde vi att det var någon som tog kort men sen började det åska också, skitläskigt ! Och vi hade på tvn och datan hemma så var skiträdd att dom skulle ha gått sönder. Men jag och amelie har suttit och laddat ner en massa filmer till amelies data och tagit från min kusins data så nu tittar vi på avatar sen ska jag kolla på the karate kid ;) men jag bloggar mer på riktigt imorn istället från min mobil

loisa: my place

hos patricia kollade vi på prison break. sässong fyra fast vi har några avsnitt kvar. vi kollade hela natten och hela morgonen. nu kom vi nyss hem till mig för att äta sen ska vi till ica för att handla lite gotti gott tills ikväll sen ska hon sova hos mig :) vi ska kolla på prions break också.. HAN ÄR SÅ JÄVLA SNYYYGG MICHEAL IN MY HEEAART :)


loisa: hos patricia

gick till patricia , ska sova här. juste jag ringde emma på vägen vi pratade i typ en kvart och sen kom jag på att jag hade bas, så nu har jag 7 kr kvar. fan säger jag !!!!!!!!!!!


sushitime!

jag och amelie sitter och äter sushi och tittar på csi hahah vi har blivit värsta stamkunderna på sushiresturangen här i bagis :p den här veckan har vi ätit där 4 gånger!

loisa: OMG

nej nej neeeeeeeej! emilie och stina krockade idag med två bilar. de åkta bil och allt. och nu är de på sjukhuet. FAAAN. hoppas inget händer :( är skit orolig.. :(


stina, hittar ingen annan bild verkan på stina eller emilie

loisa :

träffade mulki och andrea ett tag sen kom soumaya och mbasy, vi gick runt. och pratade och skrattade. gick hem till andrea för att kolla på karate kid. skit bra och han är så jävla söööt. will smith nummer 2 asså. sen köpte vi godis och va i västboda med tony mm. sen nu är jag emma OCH EMMA HAR TERRAT MIG HELA DAGEN ... jaja ska snart gå ner och köpa godis. kanske ska sova hos soumaya ikväll :)

hemma igen

nu är jag hemma igen vi va inte i centrum så länge för hillo var trött för hon hade kommit hem idag . köpte bara tvåå saker:  /Emma
Nagellacksbortagning
svart nagelack
köpte en frida påvägen hem också

mobilblogg/emma

sitter på bussen nu, ska träffa hillo :D vet inte vad vi ska göra men skriver senare .pussen /emma

chakalaka

godmorgon! jobbade lite igår, sen ringde lollo mickis och claudia vid tio och sa att jag skulle komma till farsta men eftersom att jag bor i fittbagis så får jag inte åka till farsta efter 9 typ, men jag får komma hem typ lite när jag vill :s asså åh! men iaf idag så vet jag inte vad som skulle hända ska iaf träffa hillo och mulki och sen mera men skriver senare!
äter chakalakachips :D

loisa: miss us

träffade claudia och mickis. vi luffade runt. tog foton, pratade med alkoholister och planerade för imorn. låt bilderna tala för sig själva ;)








'

















loisa: HOME

är hemma en snabbis för att blogga lite. var ju med kiana och betty i grönan. vi åkte dit träffade folk, åkte lite saker bla.  kärlekstunneln med några killar haha där hände det saker kan jag lova er ;) sen åkte vi till tc och åt på donken like always sen taggade vi hem. hade riktigt kul idag ;) men nu ska jag träffa claudia och mickis. de ska komma hem till mig för jag är själv hemma inatt igen (DISCO DISCO) fast vi ska vara ute tror jag ;) CYAAAA


jag och kiana på tuben (samma tröjor haha)

vem är snyggingen i rutan? jo jaaag

betty goes sexy

kiana ;)

betty och kiana så sööta ;)

jag och kiana ser några snygga boys boys haha

kiana tröttnade på killarna men jag forsatte stirra ..

YEEAH

mee and my sistaah betty








hahah vad gullig





jobbish

skulle åka till stan eller centrum idag men kom på att mitt barnbidrag nästan är slut! och jag måste ha de pengarna hela månaden! åhh fattar inte vart min pengar tar vägen! men ska fixa mig sen åker jag och jobbar, nu ska pengarna börja rulla in! ;) see yaah!
/ Emma

loisa: grönan igen ;)

ska til grönan idag igen med samma personer ;)
har nyss dushat och så och ska äta frukost nu så vi seeeeees

minnen

hahah, kollade mina gamla bilder och såg några när jag hillo och mulki luffade runt i farsta en dag, eller vi skulle ha badat men sen så vet jag inte vad och vi köpte världens äckligaste godisar, och åt kebab och BK hhaahah.. minnen <3
hhahahahaha vi skrattade åt den här bilden skitlänge!

loisa: några bilder från idag


jag och andrea

andrea jag och amanda

loisa: ..

HEMMA SJÄÄÄLV WE GONNA PARTY AND PARTY...

love it!


förändring?

ganska nyfödd-
1-2 år tror jag
jag tror jag va 4 år-
2006
2007
2008
2009
2010
är det någon förändring?

loisa: svar på tal

Anonym om loisa: är med soumaya:
varrtifrån kommer ni ifrån?:)



svar: jag loisa kommer ifrån sverige och makedonien, emma kommer ifrån sverige och ghana ;)

loisa: kom nyss hem

kom nyss hem, var ute på skolgården emd soumaya, andrea, nicole, amanda, felicia, dylan, senea, burhan och ja massor mer ;) andrea har bilderna så lägger in de när de är uppe ;)

svar på tal

Svar:
usch, håller värkligen inte med dig på den. är det något som är bra med den? :s
/ Emma

loisa: är med soumaya

sitter med soumaya vid datan. vi har kollat på olika bloggar och sånt... vi var ute med mickis ett tag sen åkte vi till promi och prio snabbt sen taggade vi till godis fabriken och hämtade godis sen gick vi hem till mig och nu sitter vi här...








tyra banks show

hellu, sitter och tittar på tyra banks show, idag handlar det om folk men ovanliga sjukdomar och det va en tjej som va alergisk mot vatten och det ända hon kunde dricka var coca cola light och äta kyckling, past och pizza :o idag har jag bara varit hemma också, imorn ska jag jobba eller åka till stan.. och i övermorgon så får jag träffa hillo igen :D :D

loisa: soumayaaaaa ;)

vi ska typ inte till grönan idag pga vädret det regnar ju typ så vi ska tagga dit imorn.. MEN idag kommer soumaya hem JIPPYYYYYYYY hon är här om en halv timme så då ska hon komma till MY PLACE och jag vet inte om mickis ska komma eller inte, sen ska vi till promi och prio ;) har saknat min bebboooooooooo <3 <3 hon kommer säkert vara jätte brun :)



loisa: MmM MARABOO


loisa: köpt

gick ner till centrum för att köpa jenas men hittade inte de i min storlek :( så jag köpte två tajta tunikor i rosa för 100 och ett par skor för 400 kr. som ni vet brukar jag aldrig använda tajta kläder pga mitt dåliga självförtroende men eftersom jag har fått mycket bättre nu så tänkte jag köpa tajtare tröjor. jag vet inte om jag kommer använda de här tröjorna någon gång men vi får se om jag vågar ;)

här är bilderna:



mörk rosa tröja ;)







ljus rosa jag köpte

skorna jag köpte..

loisa: gormorgon

vaknade för typ 20 min sen och jag har nyss ätit pankisar ;) ska gå ner till centrum för att köpa ett par jeans och någon annan grej.. juste sen kommer soumaya hem om 2 timmar men jag vet inte om jag hinner träffa henne för jag ska ju till grönan med betty och kiana, michelle och jag kan inte bara dissa de men träffa soumaya ska jag verkligen göra idag ;)

aja ses någon gång ;) tjaao

haha wtf? slumpad bild

skitbra röst!

shit vad bra röst killen har! :o

loisa: äntligen hemma

hej bloggen :P

känns som jag har gått hela dagen haha. dagen började ju med att jag vaknade hos mickis. kunde inte sova något för det var så jävla varmt men sen gick vi upp vid 10. satt och kollade på tv sen satt vi vid datan och åt frukost. sen taggade jag hem för jag skulle möta betty och kiana. var hemma ett tag och fixade mig och så. jag träffade betty och vi träffade mickis i typ 10 minuter. sen åkte jag och betty hem till kiana i gubbängen, vi var hemma hos henne i några timmar. omg hennes hund är så jävla sööt, lilla ricky ;) vi åt ben och jerrys där och fixade oss sen åkte vi till skarpnäck (där jag bodde förut) för att träffa några killar som ingen av oss kände utan kiana hade haft kontakt med honom via telefon och så, så vi hade ingen aning om hur de såg ut. vi förväntar oss värsta katterna och så. vi tre var skit nervösa hur det skulle bli men vi tog bussen och sen mötte vi de på en park. haha skit fula, gula tänder och blondt hår (fjortis boys) så vi sa att vi skulle träffa några andra sen så dissade vi de och taggade in till stan där vi åt på donken och där var det män vid 40 års ålden som flurtade med mig, kiana och betty haha så vi tog våra burgare ut sen gick vi mto bussen till grönan där vi var ett tag, träffae folket från i förr går och så. najs najs...

har iaf nyss dushat och bytt om så nu ska jag bara ta det lungt. imorn blir det ju grönan med samma personer igen , juste ska ladda min kamera så det blir lite bilder tills imorn. har inga bilder från idag ;)


jag michelel och kiana från i förrgår ;)

tröttis hära!

är så jävla trött nu! ska gå och tvätta av sminket, byta om, ta en kopp te och gå och kolla på tv.. har inte sovit något senaste nätterna!
pussen, emma

vet inte varför

men mina inlägg kommer aldrig upp :s/ emma

14:33

hade ingen rubrik...
men god morgon! har varit så j*vla arg hela morgonen, så jag gick och duscha och fixa mig, vet intr varför jag har fixat mig, hade väll tråkigt.
men idag skulle jag jobbat med sen så blev annat bestämmt och sen så ändrades allt för tydligen så ingen bestämmt något med mej :s något som jag hatar är när man ändrar sig i sista sekunden! men iaf ska ta en ben&jerry och gå och titta på tv! och mitt rum börjar se ut som typ en lat killes rum! måste städa!

loisa: grönan

träffade mickis igår kväll för att prata sen sov jag över hos henne. vi kollade på 17again med zac efron som är så jävla snygg. kom nyss hem för jag ska till grönan idag igen med kiana och betty och michelle tror jag. vet inte om fler ska med. men vi ses ikväll tror jag :P

tjaao

Godnatt!

/ Emma

Christian beadles

christians nya låt, eller han har gjort om hans förra :) asså han är ingen rappare eller något.. han ville bara säga det han säger i låten, underbarn! :)


UUUUUSCH!

såg några bilder från skolan, jag driver inte jag fick säriöst ont i magen av det. vill inte tillbaka till den där skitskolan igen! ska kolla efter skolor nu! måste fan byta inget är bra med min skola.
- maten är skitäcklig!
- min klass suger balle!
- inga bra personer på typ hela skolan (okej förutom några få..)
- Lärarna, inget att prata om.. dom suuuuuger! det finns ingen som är bra, alla är surkärringar!
- den är dålig!
- snål, fattig.

förkortningen för allt det dära är hökarängsskolan

förlåt för att ni fick höra allt gnäll men jag kan värkligen inte gå kvar där i två år!!!

Förlåt om jag bloggar för mycket men

jag har jätte mycket att skriva, kan bli mycket för er att läsa idag :P eller ska försöka att lägga upp mest bilder och musik..

men just nu lyssnar jag på en låt som lollo la upp som hon hörde på pop expressen, och börja tänka på hillo, åhh saknar min kortis hillo :( hon har varit i etiopien hela sommarlovet och kommer hem, ooohhh shit hon kommer hem snart ju :D

Just nu-

mumsigt :) / eran emma, puss

Pics!

När claaudia, mickis och lollo sov hos mig..

Gotland-















HEMMA

Emma är hemma! saknat mig? jag vet att ni har :) och lollo blev lite desperat också. ( nej det blev jag inte jag frågade bara var du var... ). men sorry för att jag inte har bloggat dom sista dagarna men visste inte att det kostade att skicka sms därifrån och sen hade jag bara 70 öre kvar och man måste ha minst en krona för att koppla upp sig på internet -.- men iaf, efter sommarn ska jag köpa riktigt internet till mobilen iaf!
men resten av dagarna chillaxade vi bara med släkten, åkte till finland och var hos min gammelmoster och bada bastu  och åt och sånt ;) men igår vid 9 på morgonen åkte jag och mamma därifrån, vi stannade i örebro och sov på mammas kompis landställe, för mamma inte orkade att köra men sen kl 5 imorse så började vi åka mot sthlm, stannade i chinatown och åt massa mat :D
men iaf bilder.. det är bara bilder från chinatown och när jag hoppar studsmatta...
emanuel försökte fota när jag gjorde volt men...emanuel, satsa inte på att bli fotograf!
Chinatown-

loisa: bilder från igår

godmorgon,  vaknade nyss. har pratat med mickis och så ska nog träffa henne senare. här är iaf bilderna från igår. de är jätte små jag vet men det är betty som har gjort de och jag tog de från hennes blogg www.mittlivsombetty.blogg.se juste betty det är mer bilder!!!!! skickaaa nu nun nu


coolingar där

haha påväg till grönan

sexig tant där bakom , eller gubbe ?

betty :)


jag michelle och kiana

vem är snyggingen i rutan där ?

haha jag provade kianas glasögon. passar verkligen inte..

loisa: godnatt

vet fan inte vad som har hänt med emma, har hon dött eller vad :O iaf god natt vi ses imorn MED BILDERNA FRÅN IDAG haha :P


åååh älskling

loisa: mycket music på bloggen

är det för mycket musik på bloggen eller är det bra så här :P ?

drake är så jävla snygg att jag får damp. han sjunger så himla bra. min favorit låt just nu haha :P



saknar min lugg



loisa: läskigt

jag var ju på landet för några dagar sen. glömde bäretta det här som hände sista natten..

jag och patricia satt och ritade vid 12 på natten, sen efter vi var klara vid 1 så pratade vi som aldrig förr, vi skrattade , vi tjaffsade, tänk er patricia halv peruanare och halv turk. och den här halv turken har temprament ska ni veta..
hon pratar skit högt.. jag skrattar högt och morfar och eva ligger och sover i stugan brevid. sen jag och patricia tröttnar så vi håller käften och har släckt lampan för vi ville sova (klockan var runt 3) vi är säkert tysta i 20 sekunder med släckt lampa dåra. sen händere. VI HÖR NÅGOTING SKIT LÄSKIGT, FETASTE LJUDER DU KAN TÄNKA DIG. om jag ska beskriva lät det som tallrikar rammlar ner på marken. (klockan 3 på natten vi, mitt i natten, mörkt, i en stuga på landet mitt i ingen stans, vi bah wtf?) jag blir så jävla rädd , jag trodde jag skulle dö och mitt hjärta slog i 1000 asså. jag var så rädd så jag inte kunde prata. patricia med hon var också tyst. så vi liger i våra sängar i cirka 15 sekunder helt tysta med släckt lampa. efter några sekunder säger patricia WTF. jag tände lampan. satte mig upp. var skit rädd. patricia med. patricia går runt i vårt lilla hus som en idiot och kollar alla fönster och dörren. sen ser jag att handtaget på dörren är uppe (fast den e altid så kom jag på sen) jag blir ännu räddare. jag vill väcka morfar, prata med någon utan den där idioten patricia. jag smsar mina kompisar där jag skriver HALLÅ. jag ringer min mamma fast hon ligger och sover i farsta. sen efter jag pratat med henne blev jag lugn och jag läste en tidning.  sen jag hade lugnat ner mig. släckte lampan för att sova (PATRICIA DEN DÄR IDIOTEN HADE REDAN SOMNAT). jag håller på att somna sen hör jag typ flera djursteg av  typ en älg lät det som. jag väcker patricia och bärettar och hon ber mig hålla käften sen jag tog elektiska tennisracket som vi kallar det och hotar henne med att ta den närmare hennes hand och då reagerar hon fort. hon tar den och håler i den. jag säger förlåt och går och lägger mig (mellan mig och patricia så när man håller elektiska tennisracket så får man respekt av den ena för man vill inte få stötar så då gjorde jag allt hon sa) . sen när vi vaknar dagen efter bärettar morfar att det brukar gå runt en bambi (?) på tomten för att dricka vatten i fotenen.

jag kan bäretta att det där var läskigt, bland det läskigaste jag vart med om.. SCARY..


här inne....

loisa: hemma

Kom hem för en kvart sen typ. var på grönan med kiana, betty och michelle. vi var där ganska länge faktist. åkte typ allt haha. juste en rolig sak som hände. kianas kompis nima skulle komma till grönan för att vara med oss typ så hon ringer honom och pratar med han och allt. sen när han kommer så ser jag ju att det var han som jag var på kollo med haha. tyckte det där var roligt.. vi träffade massor med folk där och vi kände typ massor folk i alla köer så vi slapp köa hela tiden haha. betty har alla bilder så jag tror jag lägger upp det imorn eller senare eftersom hon är så seg på att ladda ner de på datan..

juste  vi åkte pop expressen ett antal gången haha (jag höll på att spy) , när vi åkte den så kom en låt som jag tyckte var skit bra. inget jag lyssnar på direkt men den här var faktist bra ;) när låten kom fick typ alla  flipp alla var typ hype då :P



loisa: grönan

ååh det här är typ femte dagen någon ringer och väcker mig.. men ia det var betty den här gången och frågade om jag skulle henka till grönan med kiana och michelle så jag ska träffa de vid tunnelbanan halv 2. outift kommer sen

RSS 2.0