Bloggen kommer att stå stilla

imorn åker vi ju så bloggen kommer att stå still i 2 veckor!  så hej då säger jag bara, ha det bra i sthlm ! ;)


loisa: hej då

imorn åker ju ja och emma på kollo och vi är borta i två veckor, det blir självklart ingen upptadering. det kommer massor med bilder när vi kommer he mfrån kollot. hej då :)


pics från vad jag har gjort ;)


sushitime :)

hejsan, sitter här i köket och har nyss ätit sushi mmm, så jävla gott :D men ville bara uppdatera lite snabbt ;)


loisa: eminem


eminem - im not afraid
älskar videon :)

loisa: har packat klart :)

YEEEEEEEES HAR PAKCAT KLART. är stolt för det blev inte för lite och inte för mycket. aja ska gå och hämta kameran nu som jag ska ladda. hej dååååå :)

apofukingtek

godmorgon:)
idag har jag inte gjort mycket, har bara tittat på tv och var nere på apoteket och skulle köpa rakgel men nej, nej så finns det inte! åhh.. men jaja, har inte ätit någon frukost än så ska gå och äta lite ;)
helt fuckad bild! menmen..

godnatt på er :)

ska gå och lägga mig nu så godnatt.

loisa: söndags

i söndags var jag ju med soumaya och andrea och här är två bilder :)



loisa: musik





loisa: ååh

är så arg. lydia har tagit min baseboll jacka! hon har säkert töjt ut den eller förstört den! och jag jag ahr packat mcyekt men kommer inte ens ihåg vad jag packade? jag är trött och det verker i mina ben, emma har ju skrivit om vad vi gjort idag.. vi har ju varit i stan och jag köpte samma skor som emma fast rosa, svarta tights , och trosor.

orkar inte blogga mer idag, imorn ska jag bara packa , måste ju packa om allt eftersom jga inte kommer ihåg ngt

packat klart nu!

har packat klart nu, va skitjobbigt för jag packade alla kläder sen kom jag på att handukar, lakan och sånt skulle vara underst! så va tvungen att ta upp allt och börja om igen! men nu är jag klar och tror att jag har packat föör mycket väskan är helt proppfull!
det här är vad jag har packat, pluss sovsäck också och tandkräm och sånt dära
och såhära blev väskan, men den är överfull så måste ta bort lite kläder, plus så har jag inte packat i allt.. som skor, mjukisbyxor och dushgrejer och tandkräm och sånt!




home sweet home

nu är jag hemma efter en lång dag i stan med lollo, har redan börjat packa till kollo men måste nog packa upp allting och se hur mycket jag har lagt ner!
här är det jag fick med mig hem-

vanliga flipp-flopp från H&M
Tunna leggins från H&M
Shorts från Ginatricot- de är inte fina när man ser de såhära, tyckte inte heller det men de är finare på ;)
Samma, de är svarta, inte gröna!
Vanliga trosor från H&M

Samba baby

HAHAHAH, så sköön bebis! :D

.

Shiit kommer ni ihåg låten ? känns som den är skitgammal!
tror jag kör med toffs idag också ;)

vaaken!

har hunnit att fixa mig nu, och jag ska till stan med lollo och någon mer vi har inte frågat någon än, måste köpa saker till kollot som jag åker till på torsdag :) så jag hoppas inte lollo ändrar sig men ska gå och äta lite nu och bloggar senare ;)
/ Emma

saker ni inte visste om mig:



* jag vill bli artist, haha vill verkligen det. funderar på att lägga upp videosar på youtube där jag sjunger men alla kommer skratta åt mig fan..

* jag hatar insekter, så jäävlaa äckliga

* var osmas med emma i en och en halv månad , dagen efter vi blev sams skaffade vi bloggen tsm..

* hatar skolan över hela mitt hjärta, verkligen hatar men går dit ändå för att jag tänker på framtiden..

* de fem finaste killarna jag vet är: 1. taylor lautner , 2. robert pattinson, 3. zac efron, 4. justin bieber och 5. eric saade

* jag har riktigt dåligt självförtroende och självkänsla..

* jag tar åt mig lätt

* jag blev ledsen på twilight fan event för att taylor lautner inte var specielt rolig, han var ganska tråkig då, det såg ut som att han ville att alla fans skulle hålla käften... hon som intevjuvade bad alla att lunga ner sig för det var verkligen hype där inne sen sa taylor - vi är vana med det här så det spelar ingen roll. och när alla skrek - i loove yoou taylor, satt han bara där tyst och svarade på hennes frågor.. tyckte han borde säga något åt oss fans iaf.




godnatt

är trött men ändå pigg så ska ta en dush, känner mig fett äcklig(?) titta på tv och sen gå och lägg mig tror jag så godnatt på er !

pelelelele

hahahah, har den hära låten på min mobil men på mobilen är den 31 minuter! och det är bara såhära hela låten- pelelelelelelelee lelele lelele och jag har gått runt och sjungit den hela dagen, och mamma blir fett irriterad :p
/ emma
sluta   lyssna   på   0.45   för   efter   så   pratar   de   bara

loisa: obeskrivlig dag

OMG ALLA. KAN INTE BEESKRIVA MIN DAG MED ORD JUST NU MEN JAG SKA FÖRSÖKA SÅ GÅTT JAG KAN..
det började med att jag mötte upp promi i farsta och vi åkte mot gullmars för att sälja våra biljetter till två tjejer. (vi fick de gratis och sålde de för 200 kr st) sen åka vi till hovet och köade ett tag (haha det var massor med kameror som inetvjuvade fans) sen kom våra twilight kompisar haha, de vi va med när vi skulle hämta ut biljetterna , jätte roliga tjejer. de släppte in oss och vi gick och satte oss p åvåra platser brevid våra twilight vänner haha. vi satt där i två timmar och skrattade och hade kul sen började folk sjunga och vi väntade fortf på min man... vi fick se klipp från eclipse och jag skrek halsen av mig sen kom han. JAG SKREEK JAG DAMPADE JAG HOPPPADE JAG GRÄÄÄÄÄT. fattar ni ? jag grät ! taylor och kristen kom och alla skrek , det var helt fullt på hovet. men jag blev ganska ledsen över när jag såg de med VIP som fick  krama honom och ta foton med honom, då grät jag igen (det är sant) sen blev de intevjuvade och alla skrek hela tiden så man hörde inte så mycket men jag fick se honom med mina egna ögon. sen när det började bli tyst så skrek jag och några till som satt brevid oss (twilight kompisar) TAKE IT OF , TAKE IT OF och då började min älskling le lite sen fick vi hela publiken att säga så hahah det var ganska kul. sen var det slut och eric saade kom och jag blev ännu gladare haha. sen gick vi och skulle vänta på de utanför och de kooom, men de gick in i bilarna på en gång och körde i väg och så klart sprang vi efter haha.
men jag är fortfarande ledsen över att jag inte fick krama honom. jag grät när jag kom hem också :( aja jag fick se honom och de är inte varje dag men gör det ..

vi fick jätte bra platser också, ganska långt fram. men på intevijven va jävla kamramännen överallt och täckte min älkslings huvud så jag fick nöja mig med hans fina kropp och tv skrämen. men jag såg ju hans vacka ansikte mycket ändå.


jag är nervös haha


jag väntar på taylor


hahha, och vem fan är det som började sunga -.-

ni kanske itne ser de, min kamera suger balle men iaf tayor står där med grå kostym brevid kristen som har en klänning på sig <33 (lite  många livvakter kanske haha?)

här syns bara kristen...

på väg till våra platser då jag fotade ''arenan''

tog inte fler bilder , ville ju passa på att kolla på min man så länge det varade inte bara knappa på en kamera hela tiden -.-

Lollo är och tittar på sin "man"

om ni undrar varför loisa inte har bloggat idag så är det för att hon är på twilight fan event och tittar på sin "man" taylor. jaa hon fick biljtter !:O
men så att ni vet ;)


dålig uppdatering :S

skitdålig uppdatering ju ! men jag sitter hära och har värkligen skitont i mina ögon! vet inte vad som har hänt :s det svider!
men iaf jag mötte upp emma och vi gick runt lite i stan sen följde jag med henne till hennes tandläkare för något hade gått sönder..men efter åkte vi hem och sen jag har kommit hem har jag inte gjort så mycket.. packat lite.. fast måste köpa massa saker så åker till stan imorn med lollo ;) men fick bara med mig hem en body lotion...
orkar inte ta kort för det är ändå inte så intressant.. och det va inte exakt den jag köpte men skitsamma fan!
/ Emma

Snabb eller vad?

har hunnit att göra fett mycket på.. en timme? ätit, dushat och plattat håret!
det är mycket för att vara jag iaf! just nu smsar jag med emma och bestämmer när vi ska träffas och sånt.. såå ja, då är det väll inte svårt att gissa vad jag ska göra idag? träffa emma :D hon har varit borta i spanien i två veckor!:o
men ska fixa mig lite mera sen får vi se vad som händer ;)

loisa: haha

imorn ska jag åka till hovet och kolla på min älskling tayor lautner med promi. vi har biljetter till twilight fan event och för att få de var man tvungen att köa och vi var där från kl ett på natten till 9 på morgonen...

iaf när vi satt och köade kom det folk hela tiden och frågade varför vi satt där, det blev lite jobbigt tillslut när alla var frågade varför och alla hade ju typ druckigt, det var ju så kallade 'lill lördag''. men iaf vi satt där och här är en video på hela kön som ni ser sitter vi inte så långt fram men de längst fram hade köat sen tisdags och onsags morgon.
på videon var ju klockan typ 03.00 och det kom trippelt så mycket mot klockan 8..

här är videon : jag , promi och prio är med på 0.30 precis runt hörnet med filtar. jag tror ni kommer känna igen oss, vi sitter där som lufare och pratar med folk som undrar varför vi sitter där...  det var i hötorget (eller sergel bion men kön gick ända till åhelns city) men vad gör man itne för attträffa min taylor lautner

0.32 klickaaa

haha jag saknar faktist att sitta där, det var ganska mysigt.  vi träffade mahsid och naba som var där innan oss.

hemlis :$

shiiet har inte bloggat idag :o men var hemma tills 4 typ sen åkte jag till rågsved för att göra en sak.. vad får ni inte veta.. sen kom jag hem nyss och mamma har gjort kebab så ska gå och äta :D

loisa:

kom nyss hem. var ute med soumaya och andrea och vi gick runt över hela farsta typ hahha sen åt vi på donken. ska ut snart igen för att träffa emilie och stina, soumaya andrea igen :P

ses

loisa: träffa soumaya

godmorgon, vaknade för en timme sen typ. har ätit paj till frukot och nu sitter jag och chattar med några kompisar. ska ut och träffa soumaya oh andrea , senare på kvällen kommer emilie och stina. juste soumaya åker ju imorn (fan) hon ska vara borta i sex veckor..... kommer sakna henne.

aja ses senare kanske

Godnatt

går och lägger mig är riktigt trött ! / Emma



loisa: låtar


ne yo : beautiful monster

kate parry: califonia girls

love generation: vet inte gruppen

loisa: bilder

NEEJ, mulki har åkt till london idag , kommer sakna henne :(
aja här är bilder från idag :


oufit



hahah jag kör min stekar dans :P


orkar inte läggA upp fler haha :P

stan/farsta

hellusan!
åkte till stan med lollo, skulle köpa en sak snabbt och sen gick vi runte lite (lite!) sen direkt till farsta och åt på donken ( tjockisvarning! ) och sen gick vi till mickis satt dära och pratade lite, åhh och hon har världens sötaste kusin! :) men iaf sen skulle mickis till sina kusiner så jag och lollo gick runt och hade inget liv och tog massa bilder-' /Emma
okej, orkar inte lägga upp fler bilder.. vi tog 110 bilder (överdriver inte) men resten kommer lite då och då ;)

loisa: stan

hej , kom nyss hem har varit i stan med emma för hon skulle köpa en sak sen åkte vi till farsta för att hämta pengar hos mig sen gick vi till centrum och åt på *trumvirvel* donken...  sen gick vi hem till mickis och va hos henne ett tag sen tog vi massa foton haha , emma håller på att lägga in så de kommer upp på bloggen snart. nu har eda och lydia kommit och jag äter chips med dipp och coola ahaha :)

Allt va bra de här tiderna..

/ Emma

Godmorgon :)

God morgon:)
vaknade för typ en timme sen, skönt att sova ut.. har vaknat tidigt nästan hela sommarlovet.. men idag skulle jag ju ha joggat, fan! får göra det ikväll då.. men idag ska jag till stan med lollo ( hoppas jag! ) fast det är ju bröllop så det kommer vara proppat med folk i stan! men jag måste värkligen köpa det jag ska köpa idag! men jag ska hoppa in i dushen nu sen kontakta lollo så see yah !
juste! man åker gratis med tuben idag ;)
/ Emma



nu fattar jag..

varför statistiken sög igår, alla är ju ute.. för idag har den gått upp igen :p asså jag har typ fetase bloggtorkan ever!! och min picasa funkar fortfarande inte :( men ska fixa lite med photoshop see yaah

Rush hour

sitter hära och tittar på rush hour ni vet den med jackie chan och chris tucker? skitbra ju :D och förlåt för dålig uppdatering också, har faktist inte haft lust att blogga idag... men ska fortsätt titta.

/ Emma


loisa: jogga

ska ut och jogga nu sen kommer patricia hem till mig. hahah blogg  tårka :P

somebody to love videon är hära ;)

jupp den är hära ;) / Emma

SKORNA ÄR SLUT

yes, rubriken stämmer skorna tog slut, sorry visste inte att det skulle gå så snabbt..

loisa: hahaha

wtf har hänt med besökarna :(

ena stunden hade vi 80 nu har vi ** haha ni får inte veta

Sickla

åkte till sickla med mamma, vi skulle bara köpa någon grej till emanuel men jag köpte en jättesöt bikini också :)
sööt va? och trosorna också men de fanns inte i min storlek nu så köper de imorn..
Photoshop är skitsvårt att förstå :question: så är det någon gullig människa som har lust att hjälpa oss med en header ?
jaja , ska nörda mig nu och försöka förstå det så hörs senare :)
/ Emma

loisa: trött

kom nyss hem, har precis joggat. var i stan hela dagen också, köpte en baseboll jacka, ett par jeans shorts, en bikini. var med soumaya emilie och stina. är så himla trött. hej då.

photoshop:D

håller på att ladda ner photoshop nu, det va typ någon 30 dagarsgrej, så måste lära mig allting snabbt.. så hoppas att det fungerar så ska jag fixa ny design också för denhära designen är rutten som fan!
Emma


hahahahahahaha!

HAHAHAHAH ! fan vad rolig xD hittade den på Nikes blogg...
hahahah

DE ÄR SLUT


SORRY, DE TOG SLUT.

Fyfan!

helludära! vaknade skittidigt idag ju! men alla i det hära huset går typ upp 7 för jobb eller fotboll eller vadsomhelst! hur irriterande somhelst ju! men jag har inte joggat idag, kanske går snart och gör det, fast tror jag tar korta vägen idag..men ska nog börja fixa mig ;)
/Emma

loisa: brottom

har varit på ikea med soumaya, sen var vi i stan ett tag kollade runt lite och sen träffade vi emilie och stina. har brottom nu. soumaya emilite och stina väntar på mig där ute, vi ska ut sen slagga hos soumaya tror jag.. hej då ses imorn

muuusic!

/Emma

kollo om 8 dagar :)

ska på kollo om 8 dagar, det hära året blir det ett nytt kollo. Djuprämmen water camp. det värkar jättebra så hoppas det blir roligt! och har med kameran den hära gången ( som jag inte haft någon annan gång! )
:o måste köpa massa saker dit också! / Emma


nanananaaa

halååååjsaaan!
igår sov ju mickis hära, vi tittade på en film och var nyttiga med gurka, morötter och dipp ;) men vi somnade ganska tidigt, vid 2 typ ? men jag va skitrött för jag hade ju gått upp klockan sju på morgonen. idag har jag typ hunnit göra ganska mycket, joggat med mickis, vi va ute i mer en en timme, och joggade i typ enhalvtimme ;) fast mickis kondition suger! haha, iaf sen kom vi hem jag dushade och sen åt vi frukost på balkongen ;) jaja , följde med henne till skarpnäck sen åkte hon hem sen gick jag hem igen och nu har jag inte gjort så mycket, ska kanske iväg och bada med lollo,
*eller nej ändrade planer.. mickis ringde nyss och vi ska titta på streetdancefilmen kanske.. ska bara messa lollo då..
men see yaah !:) / Emma

loisa: sumaya

ahahah ni får inte veta vad jag gjorde hos soumaya, för pinsamt -.-
iaf nu r jag hemma skulle gentligen åka till förlovningsfest med soumaya men haha jag vågade aldrig efter det som hände. men ja gska iaf sova dä ikväll så vi syns imorn tror jag


mickis på ingång !

mickis är påväg hem till mig nu hon ska sova hära, och vi ska väll göra något vet inte vad :s men har absolut inget att skriva om hahah :p men jag och mickis kanske gör videoinlägg hahahha :p
/ Emma

E / joggat

hallå där ! ...folk som är vakna nu..
jag har varit ute och joggat , gick ut typ tio över 7 och kom hem tio över 8 fast jag joggade i en halvtimme och gick en halvtimme.
men jag ser att lollo har fuckat upp designen men det kommer en ny idag ;) bäst för henne..

såå iaf.. kom ut ur dushen för ett tag sen och ska platta håret snart tror jag om vi inte går och badar så skriver senare ;)

loisa: vad hände med besökarna?

vart tog alla besökarna vägen :O?

iaf lite mer bilder från idag




kattig bild asså



jag går så fint , eller hur ?

E / lalalala

åkte till farsta och tjockisarna orkade inte möta upp mig så jag gick själv till farstaängen och de satt dära och väntade på mig, och mickis hade kastat in basketbollen i den dära lilla "polen" så JAG fick gå in i det askalla vattnet och hämta den, men sen var det några på planen så vi gick till gungorna och satt och pratade lite sen kände vi för att ta en promenad så vi gick till dreviken och gjorde lite saker och sånt och jag kom hem typ nyss och matias ( min kusin ) har kommit från övertårnio :o visste inte äns att han skulle komma... men ska vara social nurå
Bilder från dagen-








mera bilder kommer lite då och då ;)



loisa: promenad

gick och plingade på mickis som vi bästemt sen gick vi ut för att spela basket i farsta ängen men där var det redan fullt på basketplanen så vi satt och pratade vid så kallade ''polen'' ... sen kom emma och vi satt där ett tag men sen ville vi ta en promenad så vi gick till dreviken (stranden) och där tog vi lite foton på bryggan. eftersom vi tre ska börja på cheerlading så ville vi testa lite så vi dansade lite haha, emma hade kollat lite på youtube för grunderna så hon lärde oss lite de hon sett. sen gick vi till sanden för att pröva göra volter och stå på händer, emma kunde skit bra men jag ouuff, ja kunde nästan stå på händer, mickis med. emma har bilderna hon lägger säkert in de snart.


haha har blivit jätte intreserad av cheerlading helt plötsligt men shiiit vad duktiga de är. de ser ganska läskigt ut haha :P

hiss eller diss



* vår blogg: statstiken bara höjs. tumme upp

* shorts på sommaren

*mickis hon ville att jag skulle hissa henne så varför inte.


*vädret det regnar varje dag fan. det ska ju vara varmt och soligt. kall vinter ger en varm sommar va det inte så man sa?

E / farsta

åker till farsta nu hörs senare ;)

loisa: cheerlading

såg att emma skulle kanske börja på cheerlading. jag vill också börja. ska söka in nu så jag och emma börjar tsm. mickis måste också börja så går vi tre i samma lag ;)



hahaha det där e jag emma och mickis om några år :P

loisa: jogga

kom nyss hem. gick till farsta strand med soumaya och sen gick vi till promi och prio som bor där och vi tog det bara lungt där, satt vid datan och så. sen gick jag hem i för väg för jag skulle träffa mickis men hon svarar inte :O så jag ska snart gå ut och jogga med emma :)


E/ cheerleading

hahahha, vet ni vad jag har gjort nyss? skickat in en anmälan till ett cheerleading lag :p hahaha, sånna fall börjar jag efter sommaren, men det är ett nybörjarlag såå...  :p



haha , tänk om jag står dära snart :p

loisa: ingen grönan

god morgon. vaknade för någon timme sen. har ätit frukost och nu sitter jag bara vid datan. vi hade bästemt att åka till grönan idag men det blir väl inte så idag häller så vi ska åka imorn. ska nog ut med soumaya en stund sen ska jag träffa mickis vid 6 och spela basket.
(jag har ingen kamera nu, vet inte vart den är så det blir inga nya bilder)


E / badat ..

har nyss badat och fixat mig , vet inte om det blir någon grönan idag , men får se hur det blir med det, neej tror inte det blir något för alla är så döööda nu för tiden men iaf ska göra annat nu då...

E / morgon

god morgon :)
vaknade för typ en halvtimme sen och sitter hära och äter frukost, blev ingen joggning för enyo skulle åka och göra något fett tidigt.. men idag blir det säkert grönan om inte vädrat fuckar ur heelt! det är fett konstigt , ena sekunden är det skitvarmt och andra så regnar det skitmycket!
ajuste , värkar som att ingen ville ha converse ? för 450kr ?? det finns RÖDA, VITA, SVARTA och MÖRKBLÅA !och i de färgerna som finns finns det storlek 38 iaf det är det jag vet nu men skriver vilka andra storlekar det finns senare idag ;)

eller inte direkt mörkblå, men marinblåa


loisa: godnatt

God natt, ska sova nu.

loisa: svar på tal

Anonym om E / TILL ENYO:
älskar denna blogg. ni har ju inte haft den så länge men jag kollar denna blogg flera gånger om dagen och väntar på att ni ska blogga.

några frågor. är ni bra vänner, hur lärde ni känna varann. beskriv er med 3 ord.
peace n love


svar: haha tack. ja vi är ganska bra vänner. vi gick i samma klass  i trean.  hmm. ROLIG, OMTÄNKSAM , snäll  hahah fan vet jag. :P

loisa: läskigt sant!

sitter och läser stjärntecken, det är ju nästan läskigt. nästan allt jag läste (nedan) stämmer in. allt är sant. jag stryker under det som stämmer och stryker över de som inte stämmer. de som känner mig bra kommer också tycka det här stämmer!




Fisken är fantasifull, lyhörd och ytterst mottaglig för intryck vilket gör att fisken har en djup förståelse och medkänsla för sina medmänniskor. Många fiskar är därför dessutom i höggrad mottagliga som medium. Fisken är en mycket god lyssnare och genom sin förmåga att sätta sig in i andra människors känslor kan fisken få den mest problemtyngde medmänniska att må bättre bara genom att lyssna. Fiskar är tilldragande för de flesta tecken men passar bara ihop med ett fåtal. Fisken är oerhörda känsliga och sårbara vilket gör att de ibland kan dölja sina äkta känslor och spela upp en roll som de tror att omgivningen vill se eller att de drar sig undan och verkar avståndstagande, helt enkelt för att de kan uppleva andras känslor och problem som sina egna vilket kan vara katastrofalt för den känsliga fisken.
.
Fisken kan verka förvirrad och råka i ett tillstånd av oordning. Men på något sätt brukar deras orationella sätt ändå få saker och ting lösta ändå. Fisken har en stark kreativ ådra och de kan nå mycket långt om de hittar sitt rätta område.
.
Dock funkar fisken bästa när de får jobba ensamma och grupparbete är oftast inte rätt melodi för en fisk, fisken klarar helt enkelt inte av så mycket intryck som den behöver sålla med för många kockar i samma projekt. Däremot så passar fisken ypperligt men att hjälpa andra, djur eller människor eller med att skapa, dansa och kreera. Kreativiteten funkar många gånger som rena terapin för fisken och få har en sådan förmåga att skriva lyriska texter som en fisk.
.
Fiskar passar genom sin anpassningsförmåga och möjlighet att spela roller även utmärkt som skådespelare, bara fisken kommer över sin naturligas blyghet som många i detta tecken lider av. Detta gör dessvärre även att fisken är en oerhört skicklig lögnare, men de flesta lögner en fisk diktar ihop är vita och kikar man närmare på dem är de oftast avsedda att värma snarare än att förleda.
.
Fisken är en sann romantiker som gärna visar sin partner kärlek och uppskattning. Fisken är trogen och lojal men deras önskan att leva i ett kärleksförhållande kan ibland göra att de inte ser brister eller fel hos sin partner. Detta kan leda till mången tårar för fisken och krossade förhoppningar men när fisken återhämtat sig fortsätter den ihärdigt söka efter sann kärlek.

Lämpliga yrkesval: Allt som har med konstnärlighet att göra, ex. Konstnär, dansare, poet, skådespelare, eller där intuitionen kan användas som tex. medium. Även vårdande yrken passar bra till exempel veterinär eller sjuksköterska.

Känsligaste kroppsdel: Fötterna
(så sant , jag har en kula på båda fötterna och har storlek 41 i skor.)

fiskarnas bra egenskaper

Medkännande och beskyddande
Fantasifull och känslighet
Osjälvisk och förstående

Djup och filosofisk till läggningen
Mycket romantisk och kärleksfull
Intuitiv och mottaglig
Vänlig

fiskarnas mindre bra egenskaper

Obestämd, på gränser till likgiltig
Kan verka vag och förtegen
Ibland svag och lättledd
hemlighetsfull
Tendens att leva i en drömvärld
Dåligt självförtroende
Opraktisk
Blir lätt förvirrad



.

.





E / dagen i ord och bilder ;)

hellu , känns som det har varit en skitlång dag! först åkte jag med enyo, urcil och cedrine till tcentralen och dit kom massa folk sen kom kimberlie, hahahaha hon har typ tappat all svenska och pratade engelska hela tiden:p men efter åkte jag till farsta snabbt träffade lollo och hämtade godis ( faaaaaaat ! ) efter åkte jag till urcil och cedrine med enyo och vi tittade på ghana-serbien matchen , eller nej vi tittade i 5 min sen tröttnade vi..men ghana van iaf :D
men iaf var dära och kom hem typ nyss och tror jag ska borsta tänderna sen gå direkt och lägga mig , är skittrött och ska upp tidigt imorn och jogga så see yaah imorn ;)
Bilder från dagen-


hahaha , jag dära lääängst bak

FAAAAAT !

hahaha , "sex and the city-drickan"

jag är såååå coool :p



vad, det är ju sex and the city! ;)



loisa: ..

Kom nyss hem , sitter och kollar på hancock som jag har sett två gånger innan men den är faktist bra. idag träffade jag emma snabbt för att hämta godis från bella (tjockisar som vi är) sen träffade jag patricia och pratade lite med henne , hon kanske ska sova här. juste vi kommer kanske åka till egypten i jul igen i två veckor fast en annan stad. vi ska kolla på olika resor och så ;)



jag när jag var i egypten med patricia ;)

E / någon som vill köpa converse

ALLAA!! jag säljer converse ( asså helt nya ) för 500 eller 450kr är inte helt säker på vilka storlekar det finns och inte alla färger men de färgerna som jag vet är RÖD , SVART eller VITA ! så kommentera om ni vill köpa eller smsa mig , de som har mitt nummer ;)





E / RUBRIKLÖS !

godmorgon :)
sitter hära och borstar tänderna medans jag skriver för har ganska brottom, ska åka och möta kimberlie som har varit i usa i 1 år :o men iaf sen ska jag åka till farsta och hämta godis :p och sen typ till grönan.. :) skriver nog ikväll igen ;)

E / godnatten ;)

börjar bli trött så ska rulla mot sängen nu . godnatt :)

loisa: gjort en grupp :D

haha jag har gjort en grupp på face book. BLI MEDLEMMA ALA! :) den är skit skön ju !
''-HÅLL KÄFTEN (råkar spotta) - TACK FÖR DUSHEN IDIOT!

E/ inget liv!

sitter hära och skriver med lollo och med någon som håller på att driva med mig och lollo, men det roliga är att den människan tror att vi är säriösa typ :p men iaf värkar som att ingen har något liv
idag, ska fortsätta nuurda mig byee:D

E / till lollo

här har du de som du har tjatat om i typ 3 månader ?

loisa:design

vår design är fucking ful! ska göra en ny nu , den kanske blir fulare så förvänta er inget. :)

loisa: kääärlek


(kolla på tjejen längst åt höger, vem är hon. skiiit ful , apa eller?? )




kärlek till min syster, barndomsvän, bästavän patricia.


loisa: its my life so let me fucking fuck it up

haha fråga inte om rubriken, tycker bara det är kul att säga :P
vi har haft denna blogg i två dagar och statsiken bara ökar och ökar , keep going ;)

patricia har iaf nyss gått och nu sitter jag i mitt rum helt ensaaam :(
imorn vettefan vad jag ska göra, ska gå och hämta gratis godis från bella haha men jag vill till grönan. har bara varit där en fucking gång och jag har gulkortet me inga vill aldrig gå :(
juste jag har fucking tinitus (?) i mitt öra juste nu. när går det över?
(fucking, fucking fucking! säger jag fucking mycket?)


kan man bli sexigare en detta eller :O?

loisa: låtar




E / crossroads !

har suttit och kollat på den skitgamla filmen crossrad med enyo ameyo urcil och cédrine och jaa , hahah har absolut inget att skriva , ska sitta lite vid datan och sen göra annat tror att jag stänger av datan nu såå see yaaah!
hahah, ni måste väll ha sätt den ?

loisa: med patricia

har varit med patriciat och köpt godis och läsk. vi åkte till hökis och köpte sen gick vi tillbaka. haha vi hittade en kundvagn som jag körde patricia med halva vägen. nu är vi hemma hos mig och ska ladda ner shutter island som patricia ville se ;)


E / ÄLSKAR LÅTEN !

ååh älskar låten :) har den i huvudet hela tiden!

E / me like statistiken :D

har nyss tagit en låång dush eller inte nyss för typ en timme sen :p men iaf, sitter hära och äter (tjockis) men statistiken går upp, och det gillar vi ju eller hur ?:D fortsätt så! men ville bara visa att jag lever, eller nej jag har skittråkigt så ville blogga :p men ska väll fortsätta med att ha tråkigt dåå..
bild från förra året- på landet , åhh vill åka dit snart igen :)

E/ wii!

hellu, det blev ingen grönan men har spelat wii :p hhahah, jaa, jag har tråkigt men asså jag känner inte för att gå ut det är ändå typ kallt så jag ska gå och dusha nu och får se vad som händer sen ;)

Loisa - joggat

har nyss joggat i 40 min. tappade min nyckel också när jag joggade så nu ska jag ner till centrum och möta mamma så ska vi göra en ny nyckel och äta ute. sen kommer patricia hem till mig :)



juste läs min systers blogg. klicka hära! www.llydis.blogg.se

loisa - tråkar

tänkte åka till grönan med emma , naomi och mickis men sen kom jag på att jag inte har något busskort (!). jag vill inte bara sitta hemma och ruttna. och sen så ska mickis, emma, soumaya, mulki, hilo, patricia åka bort i sommar och de är de som jag umgås mest med! den här sommaren kommer suga hästballe!
teo har iaf nyss gått om mamma kommer snart. ska ut och jogga nu, måste röra på mig kan inte bara sitta hemma!
detta sommarlov vara säämt!



E/ godmorgon ;)

eller ja, inte direkt morgon för mig, vaknade typ 5 inatt av att någon kom hem då och höll på att prata!! sen vaknade jag 9 och åt frukost och somna om igen , hahah konstigt jag vet :p men iaf har inte gjort mycket idag, blev knas med en vän och vet inte varför? hon blev sur för ingenting :s men iaf ska kanske till grönan idag med lollo och några får se hur det blir med det för vädret suger ju just nu! men ska börja fixa mig lite så skriver jag senare :)
HAHAHAHAHA så mobbad som jag är så måste jag ju ha en mobbad bild, eller ?

Loisa: Teos iphone

Har nyss kollat på The ring med Lydia och Teo. Skriver med hans iPhone. Vi är själva hemma. Aja ville bara visa att jag lever:)

E/ num num :)

sitter hära och äter jordgubbar med grädde och socker och tittar på tv :) tror inte jag kommer blogga mer idag för jag måste stänga av datan för att den börjar bli heelt seg men skriver imorn ;)
num num :D

E/ picasa funkar inte

asså åh! min picasa funkar inte, eller jag har typ för många bilder så när jag trycker upp den så stannar allt till och jag måste starta om datan så det är därför jag inte lägger in så många bilder..
f*ck you!

E / trött..!

idag har jag bara varit hemma och kommer vara det , känner inte för att gå ut någonting, är skitrött så jaa det blir väll bara hemmakväll dårå. 
har suttit jättelänge och sorterat och raderat massa bilder och hittade några från förra året från ung08 hahahah







vet inte varför mina skor är så fuckade..







hahahahahhahah ! mulki, det var den hära bilden som du tog när du höll på fett länge xD


okej , det va lite bilder från de tiderna.. riktiga minnen :)<3



EMMA !:D

hellu , det är jag från emmateiko.blogg.se och eteiko.blogg.se
men nu är jag hära och bloggar med lollo ;) får se hur länge hon orkar blogga..
men skriver mera senare det hära blev väll ett "välkomsinlägg?"

loisa: sommarlov

det känns inte direkt som det är sommarlov? det känns som att det är skola imorn :P
aja under sommaren ska jag inte göra ngt specielt. åka på kollo bara. 


efter skolavslutninegn (jag bytte om efter till de jag hade på bilden)

loisa

tjenaaaaaaaaaaaaaaaa

den hära bloggen handlar om mig (loisa) och emma!
aja idag vaknade jag hos patricia sen gick jag hem och nu gör jag ingenting. senare kanske jag bowlar eller går på bio jag vet inte.

igår var jag på patricias landställe och vi badade och grillade och hade kul.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0