E' GRATTIS OLIVIA

GRATTIS TILL VÄRLDENS SÖTASTE LILLASYSTER! MYCKET KÄRLEK TILL DIG!
8 år nu, du börjar bli stor!

E' .

åkte till farsta med betty, mötte mulki hiba och rebecka sen åkte vi mot fryshuset.. den va faktist tuung! men kom hem typ 3 med betty och vi somnade direkt! och jag vaknade av att mamma väkte mig och kan inte somna om, betty sover fortfarande men ska försöka sova igen!

loisa:

kom nyss hem från mickis.. jag och soumaya och mickis hade hyrt film och köpt chips och läsk. vi hyrde date movie som mickis inte hade sett hhahah så torr den var :P

imorse hade jag ju match, vi förlorade men jag  gjorde iaf bra ifrån mig och gjorde några mål ;)
jag ahr tagit massor med bilder men hittar inte min USB sladd så jag får leta, men ni får stå ut tills jag hittar den.
cyaaaa


var man katt eller ?

E' ses imorn :)

ska gå ner och möta betty nu.. hon ska lämna sin väska sen åker vi till farsta, men kommer ju inte blogga mera idag så ses imorn :)

E' pics

GOODMORNING! vaknade typ 9. skulle gå upp och duscha men märker att varmvattnet inte funkar! hahahah! så jag började värma fett mycket vatten och häller i badkaret sen när jag är klar och badat klart så funkar det varma vattnet! jag gjorde allt i onödan. men har plattat håret, och fixat mig. betty kommer hem till mig typ 6 sen ska vi åka och möta dom andra i farsta sen blir det PAAARTTTEEEY ! ;)

E' hemma nu

kom hem nyss, vi var hemma hos hillo med tjejerna och hade det nice :) men pallar inte lägga in bilderna nu, ska sätta mig och kolla på tv och sova. imorn blir det the wave också!

E' HÖÖÖSTLOOV!

DET ÄR HÖÖSTLOV ! fasst det känns inte som det, men det är det! fan vad skönt! men skoldagen var helt vanligt, hade prov i hemkunskap det gick väll sådär.. blir nog ett G men lollo och arelis dissade mig efter skolan så gick till tuben och fick sällskap med några från sjuan, och nu är jag hemma, ska åka hem till hillo och ha det kul med tjejerna :) så ska fixa lite grejjer nu!

loisa: höstlov

HÖSTLOV JIPPY :)

ikväll ska jag till hilo och kolla på film med alla andra haha. imorn har jag match i vällingby och på söndag vet jag inte vad som händer  men vet ni vad? jag bryr mig inte för vi har höstlooooooooooooooooooov


E' Dagens


E' FETT SYND LOISA!

hade vanlig skoldag, på matskolan så lagade vi pasta med någon sås, fick stressa i mig maten. för jag hade utvecklingssamtal.. min fucking NO lärare gav mig IG i fysik i sociala omdömmen! och i vanligt också det andra fick jag ganska bra i. fick skjuts hem och dricker mitt jordgubbs te , skiitgott! :D
LOISA FETT SYND! varför ska du köpa samma som mig för? :s hitta bara något eget..

Bilder från veckan--





loisa: tack emma

ska köpa sånna där legginsar , tack för tipset älskliiing :) aja JAG GÖR INGETNINT STÖR MIG PÅ EN FITT HORAAAAAAAAAAAAAA! okej ursäkta mitt språk mig bajs på henne ! imorn blir det skola, sedan ska jag till centrum och handla lite, sedan till farsta hallen och ta foto med mitt lag, sedan hem och plugga ;)



E' dagens köp--

Leggins från Cubus

E' rubrik ?!

skola, sen åkte jag till centrum med lollo. men hon dissade mig. gick till mickis, men hon kastade ut mig från sin lägenhet! gick till centrum med mickis köpte leggins, åkte till träning, tränade, åkte hem.. haha, på hemvägen sitter vi i pendeln och en kille sitter mittemot oss, han är typ 40 år. och ringer någon, han försökte prata som en tonåring så håårt! JAG DOOG sen han ba till sin kompis- " ey! och det sitter några och skrattar åt mig nu, jag vet inte varför! några snorungar!" shiit, jag dog! men har fått min biljett till the wave nu, någon mera som ska dit? men min data fuckar ut total och ska duscha och plugga.
SKRUVA UPP!--

loisa: tråååkar

har nyss pluggipluggat.. kollar in lite bloggar och  lyssnar på musik haha ;) ville bara visa att jag lever så puuuuuussssssss


E' Dagens

ändrade till det hära... om det är någon som bryr sig? haha

E' hahah

okej, min dator har varit skitseg! så har inte kunnat blogga men efter skolan åkte jag med enyo och urcil till skärholmen och gick runt lite sen åkte vi till kista och kollade runt, dom köpte lite grejer, själv hittade jag bara ett par örhängen.. det finns inga fina kläder längre! men sen åt vi tacobar och BK sen började vi åka hem och hahah när jag är påväg hem ringer lollo mig och typ skriker JAAAG ÄR KÄÄÄND! och lalalala berättade allt så ser man videon HAHAHAHAHHAAH om jag inte doog! och kolla mulki hahah! men har haft min tisdagskväll och håller på att tittar på 2 and ½ men. ska sova på soffan har jag bestämmt nu ;)
två riktigt fula bilder från idag!
köpte dom hära-

loisa: haha skratta inte

haha ni får itne skratta.. jag var faktist jätte nervös och skrattade hela tiden under inspelningen haha :P



loisa: OMG

HAHAHAHAH KOLLA VAD JAG SÅG PÅ WWW.GOSSIPS.SE och www.finest.se/falsksanning EN BRA BÖRJAN PÅ ATT BLI KÄND HAHAHAHAHAH!


hahaha kolla vad man ser på gossips.se ... känd eller ? hahah

loisa: intervju

var i skolan.. sen kom mulki och andrea och vi pratade lite sen gick andrea och soumaya kom och vi åkte till stan.l letade efter kläder men på riktigt , jag hittade inget fint.. så vi gick till donken där jag fick en gratis cheesburgare haha.. och vet ni vad som hände där ??

vi ser peter (kissies bror) och hans bög kompis och vi kollar ganska mycket på de.. men sen gick vi och satte oss och då kom de efter oss och frågade om vi ville vara med e deras intervju till deras bloggar/showen eller vad det är.. vi säger såklart ja haha. och våra meninger var vem vi blev räddast av och vad vi trodde att de skulle göra.. jag började skratta såkalrt flera gånger och fick göra flera tagningar (haha man såg att perer började bli irreterad, han langade blickar hahah) och den sista jag gjorde så sa jag fel.. jag sa - jag tror att peter08 kommer hoppa på folk baklänges.. men jag skulle säga jag tror att peter08 kommer hoppa på folk bak och fram = inportoooo.se.... men roligt var det hahah! vi får se om de väljer mig och mulki, soumaya då :P

sen träffade vi min mamma och vi gick och köpte vantar och mössa till mig och nu är jag ensam hemma och väntar på desprite houswies..




E' god morgon

ska ta tuben som går tio i 9 börjar 20 över 9 idag :D men här är dagens.. skitkefft men ändå

loisa: gonatt

med det här inlägget vill jag bara säga godnatt alla mina fans :)

loisa: till emma

jag säger ju att jag kan läsa dina tankar emma.. belive me dude, belive me..

katt älleeh?

E' lääsa

måste läsa ut en bok tills imorn som vi har prov på imorn och jag har inte äns kommit till halva! så ska lägga mig i sängen och börja läsa. imorn blir det skola igen sen åker jag till kista och skärholmen.. så skriver imorn på kvällen


E' datan har fuckat hela kvällen!

jag missade mitt utvecklingssamtal idag.. trodde det var kl 4 men det var halv 4 så jag hann inte, och jag pkte inte till träningen heller. men urcil kom hit och jag gjorde kladdkaka som blev skitgod :D och enyo och urcil försöket få mig att berätta en massa saker men nej nej det gick inte! SHIT fett läskigt, idag innan försökte jag göra ett inlägg att jag saknade sommare och lägga in bilder och allt men det togs bort sen när jag kollar nu så har lollo gjort det, vi tänker fan likadant hela tiden!
men jag saknar också sommaren, hatar snö!!

loisa: saknar sommaren..

då man kunde gå runt i bara linne utan att frysa.. då man var brun.. då det var ljust ute.. då det var lov och man kunde somna och vakna när man ville..  saknar att sitta och äta en glass på stranden saknar landet mest.. landet är verkligen min favoritplats (låter som en tönt) men det är deeeeeeeet.. ååh villl dit nunununu där borta var det fan inget problem.. där känner man igen alla från när man var mindre, där alla hälsar på en (jag kände inte ens vissa som helsade på mig haha patricia bara wtf vem fan var det, hahah och jag bara helsade tbx hahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahaha jag var fameos där :P)






då man gick ut så här..

träffade de från kollot igen..

saknar när jag var på twilight fan event med promika.. en av de bästa dagarna i mitt liv haha ;)

jag och patricia på mitt landställe ;) (visste ni att patricia också har landställe och hon är peruanare och turk ahhaah )

på landet då jag svättades så vi bästemde oss för att ta en dush på tomten haha:P

grönan saknar jag också haha (men inte så mycket haha)

saknar ung08 mer er tjejer. vi fyra föralltid.. synd att claudia blev en bonde på landet :(

barndomsväääääänen och jag :)

brun var man också..

soladeeeeeeeeeeeee like hell

hahaha vi skulle göra en stjärna med det gick inte så bra haha

hahah;)


ful pose i know men ville bara visa ännu en gång hur bruuun jag var :)

loisa: trött

var i skolan som vanligt, gick hem på en gång då jag dushade och sen somnade jag i två timmar sen var det dags att fixa garderoberna till mitt rum haha.. nu är vi klara och vi har möblerat mitt rum och det blev nice !!!!!!!!!! kommer inte kunna somna ikväll är inte ens trött haha..

imorn ska jag handla lite saker som vantar, mössa, kläder om jag hittar något ;)
cyaaa



E' muusic

ny låt med Rihanna ft. Drake..

E' blogg.se..

blogg.se va skitsegt igår! så inläggen kom upp ganska sent. men jag är hemma idag, kände inte för att gå till skolan.. är helt hängig och loisa väckte mig med sina sms typ kl 7 också! men sen somnade jag om och vaknade typ nyss.. sitter här och dricker te, har skitont i halsen också!

loisa:

träffade soumaya, mulki och andrea och vi gick på matchen och sen störde jag mig på en grej också... sen gick vi till kvartert och träffade lite folk men det var ganska tråkigt där så vi gick hem och så sen har jag inte gjort så mycket idag utom att kolla på tv och så..

jag skulle  ta bilder med min kamera men då såg jag att batteriet var slut..


E'

tittar på 2 and a half men nu.. kommer nog inte skriva mera ikväll. så godnatt
/ emma som mår skit nu!

E' Big momma

har hyrt big momma 2 på tvn och ska sätta mig och kolla på den nu.. åker inte till träningen idag, mår inte bättre!

loisa: match

heeeeeej. kom hem för en timme sen från promi och prio. vi var uppe ganska sent igår och vi vaknade ganska tidigt så är jätte trött.. skulle egentligen pluggat idag men jag oooooorkar inte! aja ska snart gå och kolla på en match med mulki, andrea och soumaya ;)


bild från sommras :P

E' sjuk

jag mår pissdåligt nu! mår skitilla, ont i huvudet och hungrig.. fast kan inte äta kommer bara spy upp det! ååh jag hatar att vara sjuk! fast vädret suger ändå så det är inget jag missar förutom träningen idag. om jag blir bättre så får vi väll se om jag åker dit ikväll. men nu ska jag försöka äta något och titta på tv!

loISA: hos priomi och prio

är hos promi och prio nui med soumaya,,. deras data är dett keff.. man kan inte ens skriva utan att det blir rätt. vi har ätit chuips, kladdkaka, godis och kollat på film. hennes kuasinwer gick nyhss och hennes lILL kuain rär fett swöt.

NU SKA VI FORSÄ'TTA LPÖÖA ŨTLWILIGJHT PUSSSSSSSSSSSSSSSSSS

E' GRATTIS SYRRAN! :D

GRATTIS AMEYO :D 16 år nu! men grattis till dig!
KÄÄÄÄÄÄRLEK!

E' långt inlägg?

såå.. igår kom lollo och mickis hem till mig efter mitt senaste inlägg, och vi va hära lite sen åkte vi mot farsta strand för att träffa arelis sen åkte vi mot heron city, åt donken och kolla på filmen.. ettan är myyycket läskigare men den här va också fick fan hjärtattack när det blev sådär BOOOM! sen åkte vi till mig, kom hem typ 2 och sen satt vi typ och prata, mickis somnade typ direkt, tråkig som hon är! men iaf.. idag vaknade vi 9 av att mickis smällde igen dörren skithårt! och vi titta bara på tv och sånt och hade det naajjs. sen åkte vi till lollos match.. hon får berätta hur det gick.. men winta, hillo, andrea och tracy kom också dit.. efter blev det donken som vanligt och sen va alla tråkiga och lämnade mig och hillo så vi två åkte till vivo och köpte chips och luffade runt ;)
Bilder från inatt--

loisa: match

okej orkar inte blogga men igår så var vi på bio, kulkul hade vi oc hfilmen var ganska läskig, iaf på slutet men när man har två idioter brevid sig som komenterar och viskar efter varje detalj börjr det bli jobbigt haha :P men iaf sen sov vi hos emma och pratade och hade ruuuuligt.. nu är jag hemma och snart ska jag till matchen ! FAN VAD PINSAMT SÄGER JAG BARA jag vill itneeeee!!!!

E' drar nu

har fixat klart mig, ska börja åka nu.. snart.. bion börjar halv 12 vettefan vad vi ska göra innan! men hörs senare

E' det är snö!

okej, nu är det så att jag sitter här med fetaste affrot och helt blöta kläder! vad kan ha hänt? SNÖÖ, DET ÄR VAD SOM HAR HÄNT! usch! vaknade imorse visste inget, platta håret noga.. sminkade mig sen när jag går ut från mitt rum så ser jag att det snöar! men jag ba jaja, jag kommer ändå inte bli mulad eller något.. så mitt hår kommer inte bli affro.. det gick bra hela dagen tills vi va på väg hem. fett många kommer och tar ner mig, mular mig, sparkar snö på mig.. fyfan! så ny måste jag in i duschen och sen fixa mig.. skulle egentligen åka till skärholmen nu.. men det hinner man ju inte med!
JAG HATAR SNÖ! HUR KAN SMÅBARN TYCKA ATT DET ÄR ROLIGT MED SNÖ?!

loisa: -

var på träningen idag, det var nice nice ;) på lördag har jag match också haha.. imorn blir det bio och sen SKA VI SOVA HOS EMMA!  aja har inget att blogga om nu haha, cyaaa


haha man kana spegla sig i emmas panna ;)


E' läxor

asså.. har nyss pluggat klart, förstår inte vad meningen är med läxor? man åker till skolan, är där halva dagen, sen ska man hem och plugga?! men jag har prov i so imorn omprov IGEN i kemi på måndag.. så måste plugga, plugga, plugga! kommer skita i skolan snart om det fortsätter såhär!
jag vet att mitt finger är sne, måste sluta knäcka mina fingrar också!

E' paranormal activity 2

Den här filmen ska jag Lollo, arelis och mickis se imorn, om jag inte kommer bajsa på mig! hahaha jag kommer ihåg när jag såg ettan jag kunde fan inte äns sova på skitlänge! jaja det blir roligt, har aldrig sätt en skräckfilm på bio förut och jag börjar med den hära!

E' TUUNG liten flicka


E' läänge sen?

emma här..glömt bort mig? nää.. men kunde inte skriva igår..åkte direkt till träning sen när jag kom hem så gick jag in i duschen och somnade direkt efter.. men idag kom jag sent till skolan.. för jag somnade igår och hann inte platta mitt hår, så va tvungen att göra det på morgonen+ så försov jag mig, men idag vare helt vanlig tråkig skoldag. blev sjukt irriterad på lite saker också! men efter mötte jag upp enyo i farsta, köpte en tröjja..sen åkte jag hem och nu sitter jag här och äter revbensspjäll.. mmmm :D
köpte den hära-

loisa: bilder från lördags

inte så bra biler men det är bättre en något iaf haha :P







haha vad söta


HAHA

loisa: magtröja?

har sett jätte många som har magtröja, är det typ mode nu eller haha? men är det något att ha ? aja jag har pluggat lite idag orkar inte plugga mer faktist haha... sitter och lyssnar på musik nu sååå bye bye bye!



loisa: mot skolan :P

shiiit orkar inte blogga men iaf ska till skolan sen ska jag hem och pugga sen ska jag bara ta det lungt... rolig dag eller hur ? :)

E' emmas tisdagskväll

jaa nuu är det min tisdagskväll, nu tittar jag på desperate housewifes..sen blir det cougar town så skriver senare :) och märkte nyss att jag somnade förra avsnittet !! FAAN

E' Desperate housewife!

LOISA det stavas DESPERATE HOUSEWIFE!

loisa: desprite houswies

varit i skolan idag, hade utvecklingsamtal också och det gick faktist bra. jag fick i höggrad i allt utom tre ämnen.. men men nu sitter jag vid  datan och tvn och väntar på desprite houswies haha, cya :)

E' Dagens

Helt slappt bara

E' i skolan

sitter i skolan nu, har engelska..håller på att skriva. men jag fick VG på engelskaprovet :D ajja.. hon kommer flippa om honser att jag är inne så måste gåå!


E' school

ska åka till skolan snart.. även fast jag inte orkar! men har lite att fixa sen åker jag.. skriver mera ikväll

loisa:heeeej

heeeej,

idag har jag : varit i skolan, tränat basket, duschat, pluggat, suttit vid datan... INGET MER! inget mer händer i det här tråkiga livet.............. men snart ** *** ** ************** fan vad jag längtar
här är en låt som passar in i mitt liv just nu haha :P

aja godnäääääääätttt


loisa:heeeej

heeeej,

idag har jag : varit i skolan, tränat basket, duschat, pluggat, suttit vid datan... INGET MER! inget mer händer i det här tråkiga livet.............. men snart ** *** ** ************** fan vad jag längtar
här är en låt som passar in i mitt liv just nu haha :P

aja godnäääääääätttt


E' orkar inte

okrar inte blogga, men kan väll skriva lite..
det var väll helt vanlig dag i skolan idag, gjorde kemiprovet.. vet inte om det fick så bra, men jag blev godkänd i fysik! :D efter så åkte jag till farsta, träffade ameyo också.. inte träffat henne på riktigt länge asså! hon bor ju typ hos bella. men mickis åkte inte till träningen för att hon har "feber" så fick sällskap med giovanni till skogås, sen åkte jag vidare till träningen och nu är jag hemma.. ska duscha, plugga, soova i ameyos stooora sääng! måste ju passa på när hon inte sover hemma..

Bilder från dagen-




E' nu blir det plugg!

är hemma nu, har stretchat lite.. är fett glad kom typ ner i spagat idag :D men på träningen fortsatte vi med vårat program, har typ bara 30 sekunder kvar av låten ;) men ska plugga nu.. ska göra omprov i kemi imorn! lycka till till mig!! men godnatt dåå !
PÅBILD- mickis och betty efter någon träning


loisa: ********

gjort lite grejer nu,  men det gick inte så bra så ska göra det nästa helg också hoppas det går bätte då
:P tagit lite bilder iaf haha..  aja har bloggtårka men hej dåååååååå



loisa: heeej

kom hem för någon timme sen, har pluggat lite so.. just nu lyssnar jag på musik och tänker genom lite saker, saker som ska HÄNDA! ska göra en grej snart hoppas det blir bra, ni får se vad det är om några månader när de lyckas ;)

jag sov ju hos soumaya, vi kollade på true blood hela natten haha men jag somnade vid fyra och vaknade vid tio iaf. vi kollade klart på hela sässoong 3 ;)
aja ska göra min grej nu, cyaa :)


moi och emma ;)

E' åker nu, ses ikväll

åker nu till emanuels match sen åker jag direkt till cheerleadingen så ses ikväll :)

E' godmorgon!

godmorgon! jag och mickis somnade ganska tidigt igår.. vi skulle titta på någon film men somnade direkt! ajja, mickis vaknade typ halv 7 som vanligt! och hon väcker mig också -.- men vi har ätit frukost, tittat på tv och jag har nyss kommit ut från duschen, om typ en timma kommer mamma och hämtar oss och vi åker och tittar på emanuels fotbollsmatch ;) såå.. seeyah!


E' REEETAAAARD ??


E' music!

även fast jag typ slutade gilla chris brown efter att han misshandlade rihanna så har hans låtar senaste tiden varit bra.. en favorit med honom-

loisa: hos soumaya

tjohey tjohey finns det några hajar i vattnet... sitter hos soumaya nu. idag har jag varit hos emma med hilina mickis claudia och jasmina.. vi gjorde inte så mycket men vi hade kulkul, bilder kommer sen. kom nyss hem till soumaya och vi ska kolla på film.. vi har varit och handlat godis och chips och läsk. jag ska slagga här och imorn ska vi göra en hemlig grej.....

cyaa bictheheesmdfkjsafewjkfeij

E' mickis in thaa hoouse!

shoosan! sitter här med mickis och äter pizza och godis, eller hon håller på att fjäska framför min mamma och hjälper till med fruktsalladen som vi ska äta ;) men idag gjorde vi ändå inte så mycket, gick bara runt i bagis och sen åkte jag och lollo med yasmina till skärmar och mötte upp någon kille, sen fortsatte vi bara vara i bagis och sen kom jag och mickis upp hit och vi har lekt med amelies webbkamera.. men jaja ska vara social.

E' suuupriise!

lollo och hillo kom från ingenstans och ba vi är utanför ditt huus! så kollar jag ut från mitt fönster så står dom där! hahahah jag ba vaaa?! men sen kom mickis och claudia som jag inte har träffat på veckor :D och claudias kompis jasmina.. vi har inte gjort så mycket, ska typ ut nu ;) seeyah later!
Hahahah, hillo och lollo utanför mitt hus :p


E'

har gjort klaart mina cupcakes.. dom blev väll okej.. men ska börja fixa mig och se vart jag hamnar idag! läste också ett brev som jag har fått av mina tränare, på höstlovet har jag 5 träningar! ajja, vi måste träna mycket för att bli klara med allt! men ska hoppa in i duschen nu ;)


E' Cupcakes

alåå! kom hem från verro typ kl 8, åkte hem, sov och nu har jag gjort cupcakes.. vet inte om dom kommer bli så goda :s men får väll se.. ikväll ska typ några kompisar komma hit och titta på film och sånt ;) men seeyah later!


loisa: arg..

läste nyss på kenzas blogg att universal music hade kontaktat henne efter hon hade sjöngt några låtar..  1. hon sjunger inte ens såå bra så att världens stösta music argentur ska kontakta henne...  2. bara för hon äger en känd blogg så kontaktar de henne..  3. jag blir arg haha.. det finns folk som vill det mer en henne, och nu när de börjar kontakta henne säger hon hur mkt hon gillar musik men hon har inte sakt ngt förut.. okej man kan tro att jag är avensjuk (vilket jag är haha) men ärligt, inte ens de i idol blir kontaktade av universal music osv och de sjunger mkt mkt mkt bättre en henne... grejen är om hon skulle vilja det här mer och om hon kunde sjunga bättre så skulle jag tycka det var okej men det verkar itne ens som hon vill det lika mycket som andra... vad arg jag blir.. aja vissa har väl turen med sig


skulle bara skriva av mig lite haha -.-

E' verro här!

sitter här med verro nu, hon vaknade så jag gjorde vällling.. när jag har kämpat så mycket så drack hon det inte! ajja, vi sitter här och tittar på idol nu. hahah hon pratar med hillo i luren nu också :p men bloggar kanske när jag kommer hem !

loisa: snabbt

är hemma hos andrea med mulki nu, vi kollar på idol och käkar godis haha.. natalia och samanta är på väg att köpa chips och läsk jummiee :)

ses senare eller imorn ;) pusssssssssssss

E' barnpassning!

ska börja röra mig mot verro snart, kommer säkert inte blogga mer idag.. så seeyah imorn!
den hära sötnosen ska man passa då :)

E' Dagens

halsduk- Cubus
Tröjja- H&M divided
Leggins- Bik bok

E' --

har kommit hem från skolan nu, dagen gick gaalet snabbt! gjorde NOprovet idag också, vet inte hur det gick.. tror det blir ett G iaf. men jag ska inte ut idag, ska hem till prisca och passa verro, men ensam hemma nu, vad ska man gööra??
blider från idag-

loisa: fredag

kom nyss hem. var i skoslan som vanligt gjorde provet som gick sämst som jag sa. sen kom mulki och andrea till skolan och vi gick runt i centrum och hämtade godis hos bella och lydia. kom nyss hem ska äta mat gooodaste !
ikväll ska jag ut med hilina mulki och andrea ;)

cyaa

jag och min sexigaa rompaah i skolan igår ;)

E' next skolan

GOOODMORNING!
ska börja åka mot skolan om en haltimma, börjar 5 över 9 så det är naajs! men sitter här och lyssnar på musik bara. kameran följer med idag. så skriver mer senare.

E' shooosan

ska börja stänga av datan nu, om jag inte gör det nu kommer den explodera fan! men ska lägga mig i sängen nu och prata i luren lite och somna säkert.. så god natt på er då :)

loisa: pluggat klart ;)

nu har man pluggat klart, känner på mig att provet kommer gå sämst imorn MEN MEN orkar inte byr mig.. juste jag ser att besökarna  börjar höjas mycket me liiiiike. ska kolla lite på kenza och tyra show och messa lite så vi ses imorn byeee


passar på att lägga upp en bild på min sexiga man!

loisa: bloggar igen

tjenare ;) emma tjatar ju hela tiden på mig att jag ska blogga så jag kan väl göra det då! vi har ju inte bloggat på några månader.. men allt rullar på som det ska förutom alla prov som vi har , nästa vecka har vi 3 prov men det är bara att plugga..

iaf idag var jag i skolan som vanligt så dära, sen kom mulki och andrea och vi köpte chips och bullar och tjockade oss.. sen åkte jag till träningen med melissa. tränar ju basket igen såååå himla roligt har ju saknat det jätte mycket. juste jag stukade mitt finger så har jätte ont :( åkte buss tbx med sara och melissa och helin. haha jag och melissa satt jag sjöng helt seriöst under hela bussresan och alla kollade på oss och jag fattar inte att jag inte skämdes :O

nu ska jag iaf plugga lite NO till provet imorn.. aja god byyye


jag och andrea idag ;)

skolan fuckar!

jaa, okej.. idag har jag bara varit i skolan sen åkte jag med arelis mulki och andrea till centrum sen gick dom och jag och arelis runt lite i centrum.. men jag fick reda på att jag fick IG i no idag! asså shit, det här är inte bra! har IG i franska också. men ska göra omprov imorn så jag ska börja plugga nu..!/ E'

E' börjar blogga igen!

såå nu är jag tillbaka efter typ 2 månader utan att blogga! men min kamerasladd har varit borta och hittade den igen så att inte bloggen blir helt rutten.. men det har inte hänt så mycket på sista tiden, bara skola och sånt tråk! men IIII'M BAAAACK iaf ;)


RSS 2.0