skolan..kl 9

bloggade inget igår.. men jag va tvungen att läsa ut en bok som skulle vara utläst idag, så har läst den nu.. men nu sitter jag här och äter frukost, har en timma på mig att göra... ingenting, men jag hatar att stressa! men ska fortsätta med att göra bara ingenting nu..

hemma från träningen

nu är jag hemma från träningen , ska snart hoppa in i duschen men efter skolan idag åkte jag direkt hem till michaela och sen gick vi och mötte upp betty för att åka till träningen men vi stannade i skogås och träffade mickis kusiner sen åkte vi till träningen men nu ska jag hoppa in i duschen så see yah imorgon tror jag ;)

Flashiga med cheerjackorna ;) hade också på min :p

nya cheerkläder :)

träningen idag var väll sådär.. vi fick typ bara bygga hela träningen... men efter så fick jag och mickis våra kläder :D woohoo! men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag äta och sen sova så puss på er!
här är kläderna-
det är en jacka, shorts , har en t-shirt under som jag inte orkade ta kort på och så fick man byxor till jackan men orka inte sätta på dom


cheerträning

kom i tid idag till skolan sen var det en helt vanlig seg dag! men mickis kom på våran näst sista lektion och hon va med på våran so ;) efter skolan så va vi kvar i stora hallen lite mulki kom också efter så åkte vi till farsta åt donken och sen åkte jag hem för jag ska på cheerleading kl 7 typ så nu ska jag äta, måste hitta en toffs också! men ska fixa det sista så hörs vi ikväll ;)

emma is here!

hejsan! sitter här och lyssnar på musik och idag kom jag lite sent till SO fan!! men vi fick veta vad vi fick på proven och jag fick bara G+ :( blev fett sur! men hade inte pluggat så mycket.. och hela dagen så fick jag springa efter giovanni som tog min mobil, så jävla jobbig :o aja, har pluggat lite och ätit äppelpaj som mamma gjort, mmm.. yummi!
eftersom att loisa har lämnat bloggen så ska jag fixa en egen design snart, den här var ändå rutten.
HAHAH roligaste bilden från i lördags :p


good morning

helloo! igår satt jag och mickis och prata och sånt sen idag så åt vi frukost sen var jag tvungen att gå för skulle möta upp ameyo och få mitt sl-kort så jag gick till godisfabriken för jag skulle möta henne där och bella jobbar ju där så jag fick plocka massa godis :D kom hem typ halv 12 och har duschat och klätt på mig och packat till träningen för jag ska åka till farsta innan och vara med mickis så ska börja röra mig mot farsta igen då ;) bilder från igår-

E / hemma hos mickis

hej! sry att jag inte har bloggat på länge men igår sov mikcis hos mig och vi gjorde alltt och inget.. och idag åkte vi till farsta gick hem till mickis sen gick jag och mickis till centrum och träffade mulki andrea isabella i donken sen träffa vi jacob och hans kompis och vi gick runt med dom lite i centrum och sånt.. sen åkte dom och vi andra gick till västboda och bara luffade runt.. men har inte mycket mera att skriva sitter hemma hos mickis och lägger in bilder från idag, imorn ;)

LOISA:

byter blogg nu..ska blogga ensam ett tag nu på min gamla blogg www.loisaeriksson.blogg.se :)
orkar inte blogga här ;) men vi ses på min blogg ♥


E /bloggen har dött fan!

CHA CHA!
mickis kom till våran skola och vi gick runt lite i skolan JUST jag fick matlagning på elevens val :D men iaf sen åkte vi med arelis hem till henne och rasta sen satt vi hemma hos arelis och prata en massa och åt och sånt ;) och kom hem vid 8 och mamma hade gjort pizza :) mmm! men jag måste plugga nu! har prov imorn och jag kan typ ingenting!!! PuPUSS !

loisa:

kom hem för ett tag sedan, har smsat, lyssnat på musik och kollat på tv lite.. ska ut nu och äta pizza med mamma ;)
ikväll blir det plugg plugg, det är ju prov imorn :(
juste jag kanske ska ha utsläppt imorn men jag ska bara se hur det ser ut när jag plattar håret.. sen så får vi se..

juste förlåt för min dåliga uppdate men jag har inte orkat..

hatar att platta håret!

nu är emma hemma från cheerleadingen :D jag kom hem för typ en timma sen och jag har duschat och suttit vid datan lite.. men idag så fortsatte vi på vårat program och byggde och körde lite gymnastik och sånt.. men nu ska jag gå och platta håret..! herrå PuPUSS

helt onödig dag!

jaa, jag kom hem för typ en haltimma sen tror jag men iaf vi gick värsta omvägen till söderbysjön tog typ en timma :s sen satt vi bara där, åt våran matsäck sen fick man gå hem men nu ska jag byta om och sånt sen ska jag åka hem till mickis sen åker vi på träningen så jag skriver mera ikväll :) men lite bilder från idag- / Emma

8.orna kommer till bagis

hejsan emma här!
idag ska alla 8or åka till bagis och gå till söderbysjön men jag vet inte vad vi ska göra där. men iaf vi ska träffas vid bagarmossens tub halv 10 men eftersom att det tar typ en halv minut för mig att gå dit så har jag tid på mig, fast jag ska köpa matsäck också.. men ska bara sminka mig lite lätt och sen är jag klar ;) men jag bloggar när jag kommer hem PUSS PUSS!

RSS 2.0